Bedrijfsbingo

Wat is er nou leuker om tijdens de bedrijfsborrel een ontspannende activiteit te organiseren? Een beetje spanning erin te brengen. Voor dat soort momenten tijdens de vrijdagmiddagborrel is een bingo een leuke optie! Maar om dit te organiseren is vrij moeilijk, hoe krijg je de bingokaarten bij je collega’s, hoe organiseer je de bingo, hoe controleer je of iemand wel een geldige bingo heeft? Op al deze kwesties hebben we een antwoord; ‘Maak gebruik van de bedrijfsbingo’!

Wie organiseert de bedrijfsbingo?

logo online bingokaartAls je gebruik maakt van de bedrijfsbingo wordt het bingospel klaargezet OnlineBingokaart.nl. Niet zomaar een bingospel, het zal namelijk herkenbaar ogen. Je zult namelijk zien dat het in de huisstijl van je bedrijf wordt gerealiseerd. Je krijgt geen normale bingo, maar een bingo die past bij je bedrijf en collega’s.

Contactpagina OnlineBingokaart.nl

In het kort

online bingo voor bedrijven
Zoals je op de banner aan de rechterkant ziet krijg je een overzichtpagina + pagina voor de deelnemers met hun eigen bingokaart. Het kleurgebruik wordt afgestemd op de kleuren uit je huisstijl en of logo.

De bingokaart is geoptimaliseerd voor gebruik op computer, tablet en mobiel. Vaak wordt er gekozen om de bingokaart op de mobiel te gebruiken, je kunt dan namelijk op je computer gebruiken voor de bedrijfsborrel. Meestal kiest men voor de vergaderfuncties van Microsoft Teams, Skype of Zoom.

 


Impressies en mogelijkheden

bedrijfsbingo het bingospel

Overzichtpagina:

  • Hier kan de organisator alle bingokaarten zien die de deelnemers ontvangen hebben.
  • Daarnaast is hier een bingomachine aanwezig.
  • Erg handig is dat de getrokken nummers op de overzichtpagina bij de uitgedeelde bingokaarten oplichten. Als iemand BINGO roept dan kan je gelijk zien of de bingo juist is.
bedrijfsborrel bingokaart

Pagina voor de deelnemers:

  • Een deelnemer moet zijn naam opgeven en ontvangt hierna een bingokaart.
  • Deze bingokaart is voorzien van klikfunctie. Als er een nummer genoemd is dan kan de deelnemer het nummer op zijn of haar kaart aanklikken.

Klik hier voor een bingo aan te vragen
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven