Beter Bingo

beter bingoBeter Bingo is een veelzijdig online speelplatform dat naast een uitgebreid assortiment aan bingomogelijkheden, diverse gegarandeerde en progressieve jackpots en een eersteklas loyaliteitsprogramma, ook een grote variatie andere spelmogelijkheden biedt.

Spelen bij Beter Bingo

De speler wordt verwelkomd met €5 gratis speltegoed en een 300% bonus op de eerste storting. Dit levert bij €10 direct €30 extra op. Na inloggen kan een bingokamer uitgekozen worden door te klikken op ‘Play Now’. De kamers kennen twee spelvarianten. In de 90 bal kamers win je standaard met 1 lijn, 2 lijnen of een volle kaart. Naast deze standaard prijzen kent het 75 bal spel enkele verrassende variaties.

Meld je aan voor €5 gratis speltegoed

Soorten bingo’s

  • Binnen de 90- en 75 bal bingovarianten kan er de hele dag gekozen worden voor diverse kamers met kaartprijzen van €0,05 tot €1,00 en oplopende jackpots.
  • Daarnaast kan er onder bepaalde voorwaarden in de speciale ‘Gratis Kamers’ meerdere keren per dag voor niets gespeeld worden.
  • Twee keer per dag worden er in de ‘Toernooi Kamers’ gegarandeerde jackpots uitgedeeld: ‘s ochtends € 250 in de ‘Rainbow Riches’ kamer en ‘s avonds twee keer €125 en een keer € 250 in de ‘Pot Of Gold’ kamer.
  • Verder zijn er periodiek gegarandeerd grote jackpots van duizenden euro’s te winnen.

Opwaarderen

Er worden verschillende betaalmogelijkheden geboden, onder andere via je eigen bank met Ideal. Ook kun je bellen en met de verkregen code je tegoed bijwerken (Pay per call). En er kan ook betaald worden met de Europese Paysafecard, een prepaid kaart speciaal voor het kunnen doen van internetaankopen. Deze is, behalve online, bij diverse gangbare verkooppunten te krijgen zoals supermarkten en sigarenwinkels.

opwaardeer mogelijkheden beterbingo

Gratis bingo

Afgezien van het gratis begintegoed van €5 zijn er ook gratis speelrondes in de ‘Gratis Kamers’. In de ‘Magic Money’ kamer kan er om 22:30 in totaal €75 gewonnen worden, als je in de afgelopen 24 uur een storting hebt gedaan van minimaal €10. In de ‘Fantasy Freebie’ kamer kun je vier keer per dag gratis terecht, als je in de afgelopen 14 dagen minstens €10 hebt gestort.

Beter Bingo bonussen

300 procent welkomstbonusDe beginnende speler krijgt direct bij de eerste storting een bonus ter waarde van 300% van het gestorte bedrag. Verder is er de 50% stortingsbonus (Reload Bonus). Met deze code, die per e-mail beschikbaar wordt gesteld, is een storting anderhalf keer zoveel waard. Verder valt er via het loyaliteitsprogramma ook extra voordeel te behalen.

Wil je ook gebruik maken van deze bonussen? Meld je dan nu aan!

Loyaliteit bij Beter Bingo

loyaliteits programma beter bingoAls vaste klant zijn er 90 niveaus te bereiken, verdeeld over 10 kleuren. Het opsparen van ervaringspunten (XP’s) begint direct: één voor elke gespeelde euro. Per niveau wordt er aangegeven hoeveel punten je nog nodig hebt om het volgende niveau te bereiken. Zodra dit gebeurt wordt dit beloond met gouden munten (Gold Coins), die omgeruild kunnen worden voor bonuspunten om bingo mee te spelen. Naarmate je niveau hoger is, groeit het aantal aanbiedingen en privileges mee.

De dienstverlening bij Beter Bingo wordt verder afgerond met allerhande andere soorten spelen, inclusief kras- en casinospelen, een online klantenservice, een keur aan moderne communicatiemogelijkheden en een veilige speelomgeving.