BingoBink

Deze bingosite is gestopt en zal niet meer terugkomen. Kijk hier voor alternatieven voor deze bingosite.

spelen bij bingobinkBingoBink is de nieuwste online bingo website welke zich richt op een gezellig bingo liefhebbend publiek. Het is daarnaast de eerste website in deze markt welke zich specifiek op de homoseksuele markt richt. Een plek waar iedereen zich mag en kan zijn.

Je kunt op deze website gezellig met andere spelers het bingospel spelen. Tijdens het spelen is er de mogelijkheid om met andere spelers te chatten, waardoor het spelen extra gezellig wordt. Je kunt met hetzelfde account trouwens ook op leuke casino spellen en gokkasten spelen.

BingoBink gratis uitproberen

gratis bingo bonus bij aanmelding bij BingoBinkVoor iedereen ligt er een gratis bonus van 5 euro te wachten. Hiervoor hoef je geen storting te verrichten. Daarnaast krijg je wekelijks een gratis bonus via de mail toegestuurd. Zo is het ook mogelijk om gratis te spelen en ben je niet direct verplicht een storting te verrichten. Ook tijdens het gratis spelen kan je gezellig met je medespelers chatten. Het is zelfs mogelijk om iemand als vriend toe te voegen, zodat je ook privégesprekken kan voeren.

 • Aanmeldingsbonus: € 5,00
 • Wekelijkse gratis bonus code t.w.v.: € 2,00
 • Eerste stortingsbonus: 200%
 • Wekelijkse stortingsbonus code’s: Tussen de 50% tot en met 100%
 • Lees meer over: BingoBink bonussen

Bingo voor geld spelen

Je kunt er ook voor kiezen om voor echt geld te gaan spelen bij BingoBink. Hierbij kan je tevens gebruik maken van stortingsbonussen. Je eerste storting wordt beloond met een welkomstbonus van 200%. Dit betekent dat naast je gestorte saldo een tegoed met de grootte van 200% van je stortingsbonus zal verschijnen op je bonusmeter. Daarnaast zal je wekelijks BingoBink bonus codes ontvangen, waarmee je een bonus van 50% tot en met 100% op je storting kan toepassen.

Populairste stortingsmethoden bij BingoBink

 • Telefonisch; per gesprek
 • Telefonisch; per sms

opwaardeeropties bij bingobink

Bonustegoeden

gratis bingo bonus bij aanmelding bij BingoBinkEen bonustegoed zal je ontvangen op je bonusmeter. Er is namelijk een verschil tussen saldo, welke je kan uitbetalen en bonustegoed, welke je niet kan uitbetalen. Wanneer je een gratis bonus ontvangt zonder dat je hiervoor een storting hoeft te verrichten dan moet je deze 10 maal inzetten. Bij een bonus welke je bij een storting kan ontvangen is de inzet 6 maal. Nadat je dit hebt ingezet zal het tegoed naar je saldometer worden verplaatst. Dan is het mogelijk om deze tegoeden uit te betalen.

Winst met bonustegoeden
Wanneer je een account aanmaakt dan ontvang je een gratis bonus van 5 euro. Met deze bonus moet je 50 euro aan bingokaarten hebben gekocht alvorens deze naar de saldometer wordt geplaatst. De bonus wordt, inclusief verlies of winst, naar je saldometer geplaatst. Mocht je dus veel hebben gewonnen met je bonus dan wordt deze winst ook naar je saldometer geplaatst. Wanneer je dus een bonus van 5 euro 10 maal hebt ingezet en een tegoed van bijvoorbeeld 9,50 euro hebt bereikt dan zal dit volledige bedrag naar je saldometer worden geplaatst.

BingoBink; In samenwerking met Gaygroup.nl

Bingobink is een initiatief van een bestaande bingoaanbieder die onder anderen Bingocams en ShinyBingo exploiteert en de online groep Gaygroup, welke onder anderen bekend is met websites als Gay.nl en diverse datingsites. Gaygroup heeft dus als een hechte band met een groot deel van de doelgroep van deze nieuwe website, BingoBink. Waardoor de groep met spelers welke hier actief zullen zijn voor een fijne en aangename sfeer zal zorgen. Het is dus zeker de moeite waard om BingoBink eens uit te proberen.

BingoBink promotie filmpje
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven