BingoBink Bonussen

gratis bingo bonus bij aanmelding bij BingoBinkEr zijn bij BingoBink diverse bonussen te benutten. Echter zal je waarschijnlijk niet alles weten als je net begint bij een van de nieuwste online bingosites. Daarom dat we je graag uitleggen wat de bonussen inhouden.

BingoBink bonusvoorwaarden m.b.t. vrijspelen van bonustegoed
Je bonustegoed kan je verzilveren voor echt saldo, wat je vanaf een bedrag van 25 euro kan laten uitbetalen. Deze omzetting zal plaatsvinden wanneer je een bonus een minimaal aantal keer hebt ingezet door het kopen van bingokaarten. Normaliter is dit bij een gratis bonus 10 maal en bij een bonus verkregen bovenop je storting 6 maal. Wanneer je je aanmeld krijg je een gratis bonus van 5 euro. Hiermee moet je dus 50 euro aan bingokaarten hebben gekocht alvorens het totale, resterende, tegoed (dus ook inclusief eventuele winsten) van je bonus naar je saldometer zal worden verplaatst.

Meld je aan bij BingoBink

Je eerste bonus, gratis bij aanmelding

gratis aanmelding bonusWanneer je bij BingoBink begint te spelen zul je merken dat je gelijk van start kan gaan. Je krijgt namelijk gelijk bij aanmelding een bonus op je account gezet ter waarde van 5 euro. Voor deze storting hoef je dus ook geen storting te verrichten. Deze bonus is eenmalig, maar je zult wel wekelijks gratis tegoed ontvangen voor het spelen van de bingo!

Meld je aan bij BingoBink en krijg gelijk 5 euro gratis!

Wekelijkste gratis bingo bonus

wekelijkse gratis bonusElke week zul je mails ontvangen van BingoBink. Een maal per week ontvang je een mail met een gratis bonuscode. Deze bonuscode kan je in het “Deposit” gedeelte van de website verzilveren. De bonus is gratis, hiervoor zijn dus geen verplichtingen tot het verrichten van een storting aan verbonden.

Meld je aan bij BingoBink en speel elke week gratis bingo

Bonus op je eerste storting

eerste stortings bonusWanneer je voor het eerst een storting doet dan wordt deze special verdubbelt met een percentage van 200%. Het minimum bedrag van de storting betreft 10 euro en de bonus geldt over 1 storting. Dus het is niet mogelijk om meerdere storting te combineren. En wanneer je tegoed met kleinere bedragen opwaardeert dan wordt deze eerste stortingsbonus dus niet verbruikt.

Klik hier voor je stortingsbonus

Verdere stortingsbonussen

stortingsbonusWanneer je het bingo voor geld spelen bent begonnen dan zijn er geregeld acties of bonuscodes waarmee je een storting kan laten verdubbelen. Dit betreft normaliter een percentage van 50%. Soms zijn er uitzonderingen die het mogelijk maken om een bonus van 75% of zelfs 100% te ontvangen. Houdt dus de nieuwsbrief in de gaten voor de recente aanbiedingen die BingoBink geregeld zal doen.

Klik hier voor je stortingsbonus

Bouncing bonus

bouncing spel bonusWanneer je voor geld speelt dan kan je je kwalificeren om de bouncing bonus te spelen. Wil je hier aan mee doen dan zijn hier echter wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo is het verplicht om je webcam aan te hebben staan. Je moet met saldo, dus geen bonustegoed, bingokaarten kopen. Tevens moet je met minimaal 1 spelers in de privechat actief zijn. Wanneer de bouncing bonus actief is dan zal aan de hand van het aantal met saldo gekochte kaarten een loting worden gedaan en iemand worden uitgekozen om de bouncing bonus te spelen.

Voor trouwe Binken

loyalty bonussenWanneer je langer bij BingoBink actief bent zul je merken dat je status zal veranderen. Er zijn in totaal 10 verschillende stadium waar je je in kunt begeven. Wanneer je een level omhoog gaat dan kan je beloond worden met een leuke bijkomstigheid. Daarnaast levert een hogere Loyalty level je ook diverse voordelen op.

Speel ook mee, bezoek BingoBink.com
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven