Gratis bingo bij BingoBink

Op BingoBink.com spelen we spannende spelletjes. Bingo, om precies te zijn. Maar BingoBink is veel meer dan alleen een goksite. BingoBink is vooral een ontmoetingsplek, een social site waar je homovriendelijke gelijkgestemden kan ontmoeten, met hen kan chatten en waar je samen met hen kan spelen.

Bezoek BingoBink

De klant is bij ons te gast

gratis bingo bonus bij aanmelding bij BingoBinkDe bezoekers máken de website: de chatrooms en de playrooms. Zonder de bezoekers zou het maar een saaie boel zijn op de site. Daarom weten we dat we onze gasten moeten verwennen zodat ze tevreden zijn. Tevreden gasten komen terug en maken gratis reclame. Zo wordt BingoBink steeds gezelliger.

Meld je aan en krijg direct 5 euro gratis speeltegoed

Gratis bingo bij BingoBink

Iedereen houdt van gratis, dat zit natuurlijk in onze genen. Onzin natuurlijk, deze uitspraak, want de hele wereld is dol op freebies. En dat is nu precies wat je hier volop kan scoren: freebies! Kunnen we je verleiden om met ons mee te spelen?

Wanneer kan je gratis bingo spelen bij BingoBink?

Meteen bij aanmelding krijg je al een bonus van €5. Hiermee kan je voor echte cash spelen. En denk eraan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief, want elke week kan je hier een bonuscode vinden waarmee je gratis kan spelen. Vul de code in op de site en haal je gratis bingo tegoed op met een waarde van €2, elke week weer!

Freebies bij het loyalty programma

het loyalty programma van bingobinkNatuurlijk leggen we onze vaste gasten extra in de watten. Bij elke euro die je overmaakt krijg je punten, waarmee je voor Bubbles en VIP freebies kan sparen.

Elke dag gratis gokken

gratis meespelen in de boogie binks kamerElke dag om 10.30, 14.00 en 18.30 h. wordt de Free Boogie Bink Bingo gespeeld– met echt cash prijzen. De enige voorwaarde hiervoor is dat je minstens een storting van €10 moet hebben in de afgelopen 14 dagen. Zorg dat je erbij bent!

Speel ook mee met de Boogie Binks, maak hier een account aan.

Bonussen bij overschrijvingen

bonussen bij het opwaarderen van je tegoedBij je allereerste overschrijving krijg je meteen al 200% bonus. Gratis spelen dus door deze inleg verdubbelaar. En deze opwaardeerbonus doen we nog veel vaker voor onze trouwe gasten, je krijgt namelijk geregeld aanbiedingen om met een bonus van 50%, 75% of zelfs met een bonus van 100% je saldo op te waarderen.

Bezoek de website van BingoBink
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven