Bingocams betrouwbaar?

bingocams aanbieding

bingocams logoDe bingosite Bingocams is in de loop der jaren uitgegroeid tot en populairste en betrouwbaarste online bingosite. Je kunt hier gezellig een potje bingo spelen, maar ook mee spelen op een van de casino spellen. En dat je hier prijzen kunt winnen, dat mag duidelijk zijn, want in 2013 viel de hoofdjackpot welke destijds een waarde kende van €73.983,65!

De huidige stand van de hoofdjackpot van Bingocams staat momenteel op: .

Speel jij ook mee voor ? Meld je dan hier aan!

Bedrijf en licentie

greentube logoBingocams is onderdeel van het bedrijf Greentube, welke onderdeel is van Novamatic. Dit bedrijf heeft Bingocams in 2014 overgekocht, maar er zijn na de verkoop geen ingrijpende wijzigingen plaatsgevonden. De website is op dezelfde wijze doorgegaan en inmiddels uitgegroeid tot de populairste online bingo’s. De website runt haar spel via een licentie op Malta.

Financieel

Je kunt op verschillende manieren je bingo tegoed bij Bingocams opwaarderen. Eenmaal aangemeld krijg je het volledige scala aan mogelijkheden te zien en kan je de gewenste stortingsmogelijkheid selecteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om de bingo gratis mee te spelen!

Uitbetaling aanvragen
Je kunt alle tegoeden welke op je saldometer staan direct uitbetalen wanneer dit een minimum kent van €25,00. Let wel op, er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen tegoeden op je saldometer en je bonusmeter. Bonus tegoeden moeten eerst worden vrijgespeeld, wanneer deze naar de saldometer verplaatst worden en vervolgens uitbetaald kunnen worden.

Speel mee bij Bingocams, meld je hier aan

Persoonlijke gegevens

Tegenwoordig zijn je persoonlijke gegevens steeds makkelijker van je te krijgen, denk bijvoorbeeld aan de apps welke je op je mobiel kan installeren. Bingocams is hier echter niet makkelijk mee, want persoonlijke gegevens zijn hier persoonlijk en dus niet openbaar te verkrijgen. Ze zijn zelfs actief met een LGA licentie, wat betekent dat je persoonlijke gegevens versleuteld worden opgeslagen op een beveiligde server. Door de eisen van de LGA licentie kan je bij Bingocams een betrouwbaar potje bingo spelen!

Het bingospel

Het bingospel van Bingocams is uitgegroeid tot het populairste bingospel. Je kunt hier 24/7 bingo spelen en er gaat geen dag voorbij dat een speler een bingo jackpot wint. Dagelijks kan je deelnemen aan bingokamers waar gegarandeerd een aantal jackpots eruit gaat, wat het spelen nog vele malen leuker maakt!

Concluderend

Bingocams is in onze ogen de beste optie om gezellig een potje online bingo te spelen. Je kunt hier niet alleen kiezen uit het grootste assortiment aan bingokamers, maar ook zijn de te winnen bingojackpots hier vaak hoger als bij andere bingosites. En omdat het betrouwbare Bingocams ook erg populair is spelen hier erg veel mensen mee, wat het online bingo spelen stukken gezelliger maakt!

Bezoek de website van Bingocams
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven