Bingocams bonus code

bingocams aanbieding

bingocams opwaarderen met een gratis bonus codeOnline bingo spelen is nog leuker met bonussen en daarom heeft Bingocams diverse bonuscodes om het spelen nog leuker te maken. Als eerste willen we je graag mededelen dat je bij Bingocams goed zit wat betreft bonussen. Zo krijg je bijvoorbeeld elke week een gratis bonus code toegestuurd welke je kan verzilveren zonder dat je hiervoor een storting hoeft te verrichten!

Daarnaast ontvang je ook met enige regelmaat bonus codes waarbij je een storting kan verrichten waar je een extra bonus ontvangt.

€5 gratis aanmeldbonus

bingocams bonusVoor iedereen die graag eens wil uitproberen of hij bingo wel een leuk spelletje vind, geeft Bingocams een bonus code van € 5 weg bij het aanmelden. Zo kun je makkelijk en gratis wennen aan het spel en kijken of het wat voor jou is.

Mocht je er nog niet helemaal uit zijn dan is dat geen probleem. Je krijgt naast deze gratis aanmeldbonus namelijk ook nog wekelijk gratis bonus codes van Bingocams toegestuurd welke je in kunt ruilen tegen €2,00 gratis bingo tegoed.

Meld je hier aan en krijg 5 euro gratis!

200% welkomstbonus

Zodra je voor de eerste keer je saldo opwaardeert, krijg je bij Bingocams meteen een bonus ter waarde van 200% van het bedrag waarmee je opgewaardeerd hebt, tot een maximum van €100. Waardeer je dus voor €20 op, dan krijg je een bonus van €40 daar nog eens gratis bij.

Klik om deze link en krijg 200% bonus op je eerste storting

50% opwaardeerbonus

50 procent opwaardeerbonusElke week krijg je van Bingocams bonus codes via de e-mail. Die bonuscodes kun je inzetten als je opwaardeert. Je ontvangt dan maar liefst 50% van je opwaardeerbedrag als bonus. Zorg dus dat je je e-mails in de gaten houdt en waardeer op het juiste moment op voor een mooi bonusbedrag.

Statusbonussen tot maar liefst €20.000

statusbonussenVaste klanten beloont Bingocams graag met hoge bonussen. Daarom krijgen regelmatige spelers statuspunten, waaraan levels gekoppeld zitten. Ga je omhoog qua level dan verdien je een bonus.

Bouncing bonus

bouncing bonus van bingocamsBingocams heeft als enige online bingo-aanbieder de Bouncing Bonus. Hierbij wordt per bingokamer een speler gekozen om de Bouncing Bonus te spelen. Wordt jij hiervoor gekozen en klik je snel genoeg op de Bouncing Ball? Dan win je een mooie bonus, die je weer kunt gebruiken om meer te spelen. Wil je meespelen voor de bouncing bonus? Dat moet je wel met speelsaldo en je webcam aan spelen.

Speel mee voor extra bonussen

15% voor je Live Win moment

live win moment bonussenWat is er nu leuker dan mensen zien vieren dat ze gewonnen hebben? Omdat Bingocams graag blije mensen ziet, geven ze een 15% bonus weg aan iedereen die met een webcam speelt en hun winmoment ook op camera laten zien. Klik de optie aan, zodat je Bingocams toestemming geeft om jouw video te gebruiken voor promotiedoeleinden en je krijgt meteen een 15% bonus.

Bijzondere evenementen en promotiedagen

speciale evenementen bij bingocamsNaast alle bovengenoemde standaard Bingocams bonus codes én natuurlijk alle spannende bingokamers, heeft Bingocams ook nog eens speciale wekelijkse of maandelijkse specials. Zo worden bijvoorbeeld Pasen en Halloween extra leuk gevierd met nog meer bonussen dan normaal. Houd voor de allernieuwste events de evenementenkalender in de gaten.

Regelmatige Bingocams bonus codes via de nieuwsbrief

informatie over bonussen en acties via de nieuwsbrief ontvangenElke week stuurt Bingocams een nieuwsbrief uit met daarin gratis bonus codes. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en zorg dat je niets mist!

Meld je hier aan en blijf via de nieuwsbrief op de hoogte

Vrijspelen van de Bingocams bonussen
Om misbruik te voorkomen, moet je wel iets doen alvorens je de Bingocams bonussen vrijspeelt. Voor de opwaardeerbonussen moet je niet alleen opwaarderen, maar moet je voor minimaal 6x het bedrag van je bonus bingokaarten kopen. Voor de gratis bonussen (met of zonder bonuscode) geldt dat je voor minimaal 10x je bonusbedrag aan bingokaarten moet kopen. Zodra je aan die voorwaarde hebt voldaan, unlockt je bonus vanzelf en wordt het bedrag toegevoegd aan je speelsaldo.

inzicht in het vrijspelen van de bingo bonussen bij bingocams
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven