Bingocams ervaring

bingocams aanbieding

Ik ben nu ongeveer een week aan het spelen op Bingocams en ik had van tevoren niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik had al een paar keer gehoord over dit bingospel en besloot me eindelijk aan te melden. Dit ging heel erg gemakkelijk. Ook heb ik meteen wat geld gestort – 10 euro – omdat ik het leuk vond om wel meteen kans te kunnen maken op de grote prijzen.

Het bingospel is heel erg gemakkelijk voor een beginner en vaak is er ook nog een chathost aanwezig. Ik werd op een leuke manier geholpen toen ik één van de minigames niet begreep. Ook de mensen in de chatbox waren erg gezellig en vriendelijk. Het is echt leuk als je een prijsje wint en iedereen je meteen feliciteert. Hierdoor hangt er een fijne sfeer.

In het begin vond ik het wel een beetje eng om mijn webcam aan te zetten. Je hoeft dit niet te doen, maar al snel merkte ik dat veel mensen dit doen en dat trok me over de streep.

Ik heb ook meegedaan met speciale evenementen, waar meerdere gegarandeerde jackpots vallen. Dit is ontzettend spannend, omdat je regelmatig heel dicht in de buurt komt van zo’n mooi geldbedrag. Helaas won ik niet, maar het was vermakelijk en de tijd vloog voorbij.

Ik heb af en toe wat gewonnen, helaas geen hele hoge bedragen, maar dat maakt op zich weinig uit. De paar euro die je om de zoveel spellen wint is al een leuke motivatie. En daarbij heb ik helemaal niet zo veel geld ervoor betaald en toch heel veel speelplezier gehad al. Wie weet krijg ik die grote prijs nog wel een keer!

Meld je nu aan bij Bingocams!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven