Bingocams events

bingocams aanbieding

Wanneer je bij Bingocams speelt dan kan je deelnemen aan allerlei events. Zo kan je bijvoorbeeld meespelen voor gegarandeerde jackpots, maar ook deelnemen aan de gratis bingokamers of bijvoorbeeld een toernooi.

Bezoek Bingocams

Gegarandeerde jackpots

Wanneer je meespeelt in een speciale bingokamers welke voorzien is van een gegarandeerde jackpot dan weet je dat de beloofde jackpot(s) gegarandeerd gaan vallen binnen het afgesproken aantal bingoronden. Hoe dit mogelijk is? De eis om de bingojackpot te winnen wordt elke ronde weer versoepeld. Je kunt de jackpot winnen door binnen het aantal afgesproken bingoballen een volle kaart te krijgen.

Gratis bingokamers

Geregeld kan je bij Bingocams meespelen in de gratis bingokamers. Hier kunnen eisen aan verbonden zijn, zo kan het zijn dat je in de afgelopen dagen een minimale storting gedaan moet hebben of dat je voldoet aan een bepaald spelerslevel.

Toernooien

Er worden bij Bingocams vaak toernooien georganiseerd. Tijdens het toernooi kan je vaak meedoen met speciale ronden en je daarnaast kwalificeren voor de finale. In de finale van de toernooien zijn dan vaak jackpots te winnen die op kunnen lopen tot (tien)duizenden euro’s.

Welke events staan er nu in de planning?

Evenement-/KamernaamWanneer?Meespelen!    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven