Bingocams Jackpots

bingocams aanbieding

Bingocams is een al wat oudere online bingosite. Het voordeel hiervan is echter wel dat de te winnen jackpots vaak (veel) hoger zijn als bij andere bingosites. Daarnaast organiseert Bingocams vaak grote bingotoernooien, waarbij soms tienduizenden euro’s aan prijzengeld is te winnen. Wanneer je dus vaak mee wilt spelen voor grotere jackpots dan is Bingocams een serieuze bingosite waar je goed terecht kan!
Hoofdjackpot:

Meld je aan bij Bingocams.com

Actuele jackpotstanden Bingocams

BingositeJackpotIn het spelAanmeldenType Jackpot

Speel mee voor de jackpots, meld je hier aan!

De hoofdjackpot winnen

hoofdjackpot big bang van bingocamsDe Big Bang jackpot, dat is de hoofdjackpot of ook wel Progressieve Jackpot van Bingocams. De grootste uitkering van de jackpot was op 23 April 2013, toen won een spelers aan het begin van de middag deze hoofdjackpot welke toen een waarde kende van maar liefst €73.983,65!

Zo kan je de hoofdjackpot winnen:

 • 75 ballen bingokamers: Binnen 42 ballen een volle kaart
 • 90 ballen bingokamers: Binnen 32 ballen een volle kaart
 • Stortingsvereiste: Je moet in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 storting hebben gedaan

Kamerjackpot winnen

kamerjackpots van bingocamsEen kamerjackpot is een jackpot welke gekoppeld is aan een specifieke kamer. Wanneer je in de lobby van Bingocams bent dan zie je een kolom met de kamerjackpots. Door het grote aantal spelers bij Bingocams zijn er genoeg keuzes als het gaat om kamerjackpots. Zo zijn er over de 10 bingokamers met een actieve kamerjackpot. De grootste uitkering van een kamerjackpot was op 13 Maart 2013, toen won een speler in de Billionaire bingokamer de kamerjackpot die toen een waarde kende van €16.180,92!

  Zo kan je de kamerjackpot winnen:

 • 75 ballen bingokamers: Binnen 48 ballen een volle kaart
 • 90 ballen bingokamers: Binnen 40 ballen een volle kaart
 • Stortingsvereiste: Je moet in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 storting hebben gedaan

Notitie: Win je binnen de vereiste van de hoofdjackpot de bingo dan win je enkel de hoofdjackpot en komt de kamerjackpot te vervallen.

Een Gegarandeerde Jackpot winnen

gegarandeerde jackpots van bingocamsJe zult niet snel een bingosite vinden waar je zoveel gegarandeerde jackpot toernooien en evenementen worden georganiseerd als bij Bingocams. Er zijn dagelijks mogelijkheden om te spelen voor gegarandeerde jackpots. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om kaarten in de voorverkoop te kopen, waardoor je dus ook voor een jackpot mee kan spelen als je er rond dat tijdstip niet bent.

  Zo kan je de gegarandeerde jackpot winnen:

 • Neem deel aan een gegarandeerde jackpot event of kamer

Meld je aan en speel mee voor de jackpots
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven