Bingocams kamer jackpot

bingocams aanbieding
Dat kamer jackpots tot grote hoogten kunnen stijgen blijkt bij Bingocams al snel duidelijk te worden. Om als voorbeeld de jackpot van de bingokamer ‘Billionaire’ maar eens te noemen, deze jackpot staat momenteel op . En als je morgen weer op deze pagina komt kijken dan zul je zien dat deze jackpot weer in waarde gestegen is, tenzij deze uiteraard wordt gewonnen. Kortom, het is ons inziens de moeite waard om jullie het een en ander uit te leggen over de kamer jackpots van Bingocams, omdat dit om aardig grote bedragen gaat!

Actuele standen van de kamer jackpots bij Bingocams

BingositeJackpotIn het spelAanmeldenType Jackpot

Hoe komt het dat een kamer jackpot in waarde stijgt?

Bij elke verkochte bingokaart wordt een klein gedeelte van de prijs ingehouden en in de kamer jackpot pot gezet. Hierdoor groeit deze jackpot op een ┬┤natuurlijke┬┤ wijze en wordt deze als maar hoger tot de jackpot uiteindelijk gewonnen wordt. Wanneer de jackpot is uitgekeerd begint deze weer op een minimum bedrag wat per bingokamer kan verschillen. Bingokamers die een hogere kaartprijs kennen zijn normaliter voorzien van een kamer jackpot welke een hogere startwaarde heeft.

Speel mee voor de jackpots, meld je hier aan!

Hoe kan ik de kamer jackpot van Bingocams winnen?

Om een kamer jackpot van Bingocams te winnen moet je zo snel mogelijk een volle bingokaart weten te krijgen. Hoe snel verschilt met de soort bingo die je speelt. Bij de 90 ballen bingo moet je namelijk met 40 ballen of minder een volle bingokaart hebben en met de 75 ballen bingo met 48 ballen of minder. Dit is gebaseerd op een kansberekening hoe snel je de bingokaart vol hebt.

Wanneer win ik de kamer jackpot niet?

Er zijn twee scenario’s dat je de kamer jackpot niet wint. Je moet namelijk in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 storting gedaan hebben. Doe je dit niet dan kwalificeer je je dus niet voor de kamer jackpot wanneer je meespeelt en kun je deze niet winnen.

Het tweede scenario is plezanter, dat is namelijk als je zo snel een volle bingokaart hebt dat je in aanmerking komt van de progressieve hoofdjackpot van Bingocams. Dan win je namelijk de hoofdjackpot en komt je winst van de kamer jackpot te vervallen. Maar dat is normaliter geen enkel probleem, want de hoofdjackpot is over het algemeen veel hoger als een kamer jackpot.

Bezoek Bingocams
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven