Golden Key Bingocams

bingocams aanbieding

golden key tournament bingocamsWin € 30.000 door online bingo te spelen in het Golden Key Bingocams Tournament! Het Golden Key Tournament wordt gehouden van 1 april tot 30 juni en de grote finale is vrijdag 3 juli.

Maar… om daaraan mee te kunnen doen, moet je wel een Golden Key winnen.

Maak hier je account aan bij Bingocams

De prijzen

Naast de hoofdprijs van € 30.000 kun je tijdens de finale ook nog eens 2 x €10.000 winnen. Een vol rijtje levert €10 op, twee volle rijtjes €20 en een full house €50. De Bouncing Bonus bedraagt €25. Voor de mensen die tijdens het tournooi de meeste sleutels winnen zijn er interessante prijzen zoals een TV Samsung Ultra HD (t.w. €1500), een Barbecue Bigg Green Egg Large (t.w. €1155) en een Compact camera PANASONIC LUMIX DMC-FZ1000 (t.w. €849,00).

Hoe win ik een Golden Key

gouden sleutelElke maandag en donderdag om 22:00 kun je meespelen met The Gold Key. Win je de jackpot, dan heb je niet alleen € 500 verdiend, maar ook een gouden sleutel als toegang tot The Golden Key Tournament. Of speel op vrijdag om 10:30 mee met de Jumping Jackpot, want als je daar de jackpot haalt, krijg je ook een Golden Key.

Doe een gooi naar 1 van de vele jackpots en meld je hier aan

Verzamel verschillende kleuren sleutels

Om het nog makkelijker te maken, kun je ook spelen voor een rode, een groene en een blauwe sleutel. Heb je van alle drie de kleuren eentje verzameld, dan krijg je een gouden sleutel en heb je daarmee een toegangskaartje voor de grote finale op 3 juli.

Hoe win ik rode, blauwe en groene sleutels

Voor elke kleur sleutel is er een speciale key room geopend.
andere sleutels in het golden key toernooi van bingocams

  • Heb je nog een groene sleutel nodig? Speel dan op dinsdag om 22:00 in The Green Key en win 10 groene sleutels en 10 x €25.
  • Rode sleutels zijn te winnen op woensdag om 22:00 in The Red Key, waar je een van de 3 rode sleutels kunt winnen én 3 x €250.
  • Ben je er bijna en mis je alleen nog die blauwe sleutel? Speel dan op vrijdag om 22:00 in The Blue Key en win 6 x €100 en 6 blauwe sleutels. Dat is nog eens een mooi begin van het weekend!

Gratis keyroom

Elke vrijdag vanaf 10 april van 19:00 tot 20:00 is er de Key Generator. Deze gratis keyroom is speciaal voor iedereen die een Full House of de Jackpot heeft gewonnen in een van de keyrooms in de week ervoor. In deze room kun je 10 blauwe, groene of rode keys gratis winnen.

Gegarandeerde jackpot rooms en keys

In de Jumping Jackpot 100 kun je elke week een groene sleutel winnen, in de Jumping Jackpot 200 een blauwe en in de Jumping Jackpot 500 win je elke week een rode sleutel.

Daarnaast zijn er de Laser Jackpots waar je, naast de gewone jackpot, een van de drie sleutels kunt winnen. Speel de Laser Jackpot 200 voor een groene sleutel, de Laser Jackpot 500 voor een blauwe sleutel en de Laser Jackpot 1000 voor een rode sleutel.

Speel ook mee in dit toernooi, bezoek hier Bingocams

Status jackpot rooms
toernooi sleutel winnen in de status jackpot kamersIn de Bronze Cave en de Silver Mountain kun je, naast de jackpot een groene sleutel winnen. Voor een blauwe sleutel kun je terecht in de Golden City. Zoek je alle kleuren nog? Speel dan in de Platinum Express. Hier win je een groene sleutel als je de jackpot van €250 wint, een blauwe sleutel bij de jackpot van €500 en een rode sleutel bij de jackpot van €750.

Andere manier om sleutels te verzamelen

Er zijn genoeg manieren om sleutels te verzamelen. Zo krijgen de beste spelers in de BlingBling, de Celebrity en de Billionaire elke maand respectievelijk een groene, een blauwe en een rode sleutel. Bovendien krijgen de 10 spelers die in een maand de meeste Bouncing Bonussen hebben gewonnen een groene sleutel. Heb je de Bouncing Bonus het vaakst gemist? Niet getreurd, ook dan krijg je een groene sleutel. En iedereen die een Full House van meer dan €100 heeft gewonnen krijgt een blauwe sleutel. Bovendien is er een referral bonus: de persoon die de meeste vrienden laat meespelen in het Golden Keys Bingocams Tournament wint een groene sleutel.

Het Golden Key Tournament begint op 3 juli om 20:00 en de toegang is vrij…. áls je tenminste zo’n Golden Key hebt. Meer gouden sleutels betekent meer kansen op die prijzen, dus verzamel zo veel mogelijk sleutels!

Bezoek Bingocams
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven