Opwaarderen bij Bingocams

bingocams aanbieding

Het opwaarderen van jouw speel tegoed bij Bingocams is zeer gemakkelijk. Bij Bingocams kan je kiezen uit meerdere opties. Zo bestaat de mogelijkheid om te betalen per Paysafecard, met jouw creditcard en diverse online betalingsdiensten. Zo kies je voor de betaalmethode welke het best bij jou past en hoef je geen omslachtige nieuwe methodes te ontdekken. Het betalen vindt plaats in een geheel beveiligde omgeving waardoor je zeker weet dat er niks mis kan gaan.

Maak hier een account aan

Verschillende mogelijkheden

Het betalen met de creditcard gaat ook zoals je van je eigen bank gewend bent. Deze methodes zijn gericht op het houden van een online portefeuille waardoor je geen direct contact met jouw bank hoeft te hebben.

De stappen

Om op te waarderen is het ten eerste belangrijk dat je een account hebt. Ga voor opwaarderen naar dit account en klik op de knop ‘Deposit’. Hier kan je een keuze maken uit de verschillende betaalmethodes. Als je gekozen hebt kies je gemakkelijk het bedrag wat je wil opwaarderen waarna je simpelweg de instructies van jouw betaalmethode opvolgt. Als je deze stappen hebt doorlopen kan je nog een bonuscode invullen. Heb je die niet dan klik je verder zonder iets in te vullen. Zie je nu jouw tegoed verschijnen in jouw account? Dan ben je weer helemaal klaar om te beginnen aan één van de leuke spellen van Bingocams.com!

Maak nu een account aan en ervaar het bingo spelen voor geld ook!

Anoniem opwaarderen via Paysafecard

bingocams met paysafecard opwaarderenPaysafecard is een prepaidkaart waar dus tegoeden op staan. Met deze tegoeden kan je betalingen verrichten. De Paysafecard wordt met name gebruikt om online betalingen uit te voeren.

Je kunt deze kaarten in diverse winkels en tankstations kopen, wat dus met contant geld kan gebeuren (dus anoniem). Vervolgens kan je deze kaart online verzilveren. Het is mogelijk om dit in meerdere malen te doen. Je hoeft dus niet in 1 storting het volledige tegoed van je Paysafecard te verbruiken.

Kenmerken voor opwaarderen met Paysafecard
 • Opwaarderen vanaf: 10 euro
 • Gebruik van bonus codes: toegestaan
 • Je moet eerst naar de winkel om een Paysafecard te kopen

Opwaarderen met je Creditcard

bingocams met creditcard opwaarderenJe kunt bij Bingocams ook opwaarderen met je Creditcard. Hierbij voeg je je Creditcard toe en is het daarna mogelijk om snel een nieuwe betaling uit te voeren. Normaliter wordt er eerder gekozen voor telefonisch opwaarderen als voor Creditcard voor het opwaarderen van bingotegoeden.

Notitie: Het is van belang dat je in je Bingocams profiel dezelfde naam als op je Creditcard hebt staan. Dit heeft namelijk te maken met het uitvoeren van de transactie.

Kenmerken voor opwaarderen met Creditcard
 • Opwaarderen vanaf: 10 euro
 • Gebruik van bonus codes: toegestaan
 • Creditcard moet op jouw naam staan

Verzilveren van je gratis bonus code

bingocams opwaarderen met een gratis bonus codeBij Bingocams krijg je wekelijks een gratis bonus code. Deze bonus code kan je verzilveren in het stortingsgedeelte. Wanneer je op de knop Bonus dan komt er een vak tevoorschijn waar je de bonus code in kunt vullen. Bij het verzilveren van de bonus code wordt er tegoed aan je bonusmeter toegevoegd.

Alvorens je bonustegoed kunt uitbetalen moet je deze eerst vrijspelen naar je bonusmeter. Voor een gratis bonus betekent dit dat je bonus 10 maal moet rondspelen, voor een stortingsbonus is dit 6 maal.

Kenmerken voor opwaarderen met een gratis bonus code
 • Je krijgt wekelijks een gratis bonus code!
 • Je hoeft er geen storting voor te doen!  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven