Bingocams met Neteller opwaarderen

bingocams aanbieding

Neteller is uitgegroeid tot een betalingsmogelijkheid die in meer als 200 landen aangeboden wordt. Neteller is een betalingsmogelijkheid welke valt onder het Britse bedrijf Paysafe Group PLC. In 1999 ging deze mogelijkheid om te betalen de markt op. Met als doel een online alternatief aan te bieden in plaats van de traditionele offline betalingsmethodes.

Meld je nu aan bij Bingocams!

Wat kan je met Neteller?

Neteller is in principe een bankrekening, je kunt hier tegoeden op ontvangen en mee betalen. Daarnaast kan je ook een pinpas / creditcard bestellen voor je account. Zo kan je direct geld pinnen vanaf deze rekening.

Wanneer het op Bingocams aan komt dan kan je geld storten met Neteller, waarbij je zelfs een extra bonus kan ontvangen bovenop je storting. Hier komen we later op terug.

Geld storten met Neteller bij Bingocams

 1. Om geld te storten met Neteller moet je eerst ingelogd zijn bij Bingocams.
 2. Hier vind je in het menu aan de linkerzijde het item ‘Deposit Funds’.
 3. Wanneer je hier op klikt dan ga je naar de transactiepagina van Bingocams.
 4. Klik op het icoon met het Neteller logo
 5. Selecteer het gewenste bedrag
 6. Vul een bonus code in indien deze beschikbaar is
 7. Voer je storting uit door op ‘Proceed with safe payment’ te klikken

Bonus met Neteller storting

bingocams opwaarderen met een gratis bonus codeBij Bingocams kan je gebruik maken van een bonus code. De code verhoogd je gestorte bedrag met een bonus, de hoogte van deze bonus is afhankelijk van het bonuspercentage en het door jouw gestorte bedrag.

Deze bonus code moet je invullen voordat je een storting doet. Na het voltooien van de storting wordt de bonus bijgeschreven op je bonusmeter van je account.

Bezoek de website
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven