Uitbetalen bij Bingocams

bingocams aanbieding

Wanneer je begint met de bingo voor geld te spelen bij Bingocams is het wel verstandig dat je het een en andere af weet van de uitbetalingsregelingen waar je bij deze bingosite gebruik van kan maken. Hier gaan we dit artikel dieper op in, niet alleen hoe je een uitbetaling kan aanvragen, maar we behandelen ook de details van uitbetaling en de consequenties die op kunnen treden op bijvoorbeeld je bonustegoed.

Eenvoudig een uitbetaling aanvragen in 4 stappen

  1. Login op Bingocams
  2. Klik op het linkermenuitem “My details”, controleer hier je gegevens alvorens je een uitbetaling aanvraagt!
  3. Sla eventuele wijzigingen op en ga via het linkermenu naar “Withdraw Funds”
  4. Vul het gewenste bedrag voor de uitbetaling in en vraag de uitbetaling aan

Minimale uitbetaling

Om een uitbetaling aan te kunnen vragen moet je minimaal een bedrag van €25,00 op je saldometer hebben staan. Wanneer je bij Bingocams ingelogd bent dan kan je bovenin je scherm zien hoeveel geld je op de saldometer hebt staan. Ben je in het bingospel van Bingocams dan kan je onderin je scherm je saldometer vinden.

Wat kan je laten uitbetalen?

Enkel tegoeden welke je op je saldometer hebt staan komen in aanmerking voor een uitbetaling. Dit betekent dat je tegoeden welke je middels bonussen hebt verkregen en welke nog niet vrijgespeeld zijn niet uitbetaald kunnen worden.

Een bingo bonus vrijspelen
Wanneer je een bingo bonus bij Bingocams vrij wilt spelen dan moet je de hoogte van deze bonus een minimaal aantal keren inzetten middels het kopen van bingokaarten. Hoe vaak je deze omvang in moet zetten is afhankelijk of het een gratis bonus betreft of een bonus bovenop je storting.

  • Gratis bonus: 10x
  • Stortingsbonus: 6x

Gevolgen van uitbetaling op bonustegoeden
Wanneer je een uitbetaling aanvraagt dan wordt er om een bevestiging gevraagd, want de bonustegoeden welke eventueel nog op je account aanwezig zijn die worden bij het aanvragen van een transactie gereset. Mocht je dus nog bonustegoeden op je account hebben staan dan is het dus belangrijk om te weten dat je deze verliest zodra je een uitbetaling van tegoeden die op je saldometer staan indient.

Ontvangst van de uitbetaling

Normaliter wordt de betaling binnen 1 á 2 werkdagen in behandeling genomen. Vervolgens wordt er geld naar de door jouw opgegeven bankrekening gestort. Normaliter neemt dit traject, tot aan het ontvangen van de uitbetaling op jouw bankrekening, 3 tot 5 werkdagen in beslag. Maar soms gebeurt dit ook sneller! Natuurlijk is het mede afhankelijk of je door de weeks of in het weekend een uitbetaling aanvraagt.

Uitbetalingshistorie

Wil je graag weten wanneer je wat heb laten uitbetalen? Dan kan je dit teruglezen op de uitbetalingspagina. Zo kan je dus controleren of je het geld al hebt ontvangen.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven