Bingo Jackpots

bingo jackpot

Een jackpot winnen, dat is natuurlijk een droom van elke bingospeler. Wij geven op deze pagina een overzicht met de jackpots die actief zijn bij diverse bingosites. Er zijn in de online bingo verschillende soorten jackpots te winnen; De hoofdjackpot, kamerjackpot, gegarandeerde jackpot en toernooi jackpots.

Lopende Jackpots

BingositeJackpotIn het spelAanmeldenType Jackpot

Hoofdjackpot van een bingosite

De hoofdjackpot is in de online bingo iets speciaals op gebied van de bingo jackpots. Je kunt deze namelijk in vrijwel elke kamer, en op elk moment winnen. Niet dat de kans hierop zo groot is, maar (m.u.v. van de gratis bingokamers) je kunt de hoofdjackpot normaliter in elke bingokamer winnen.

Hoofdjackpot winnen bij Bingocams, ShinyBingo en TrendieBingo

Bij deze bingosites wordt de hoofdjackpot de ‘Progressive Jackpot’ genoemd. Wil je deze winnen dan moet je ten eerste in de afgelopen 3 maand een storting hebben gedaan. Daarnaast moet je al heel snel een volle bingokaart hebben. Hieronder hebben wij per bingovariant benoemd hoeveel ballen er maximaal gevallen mogen zijn om met een volle bingokaart in aanmerking te komen voor de hoofdjackpot.

 • 75 ballen bingo: Volle bingokaart binnen 42 ballen of minder
 • 90 ballen bingo: Volle bingokaart binnen 32 ballen of minder
 • Jackpot vereiste: Minimaal 1 storting in de afgelopen 3 maanden

Kamerjackpot winnen

Vrijwel elke bingosite heeft haar bingospel voorzien van kamerjackpots. Deze zijn te winnen als je binnen een bepaald aantal getrokken ballen een volle bingokaart krijgt. Normaliter is het winnen van een jackpot beperkt tot 1 per bingoronde. Wanneer je bijvoorbeeld de hoofdjackpot wint, dan kom je niet in aanmerking voor de kamerjackpot.

Kamerjackpots winnen bij Bingocams, ShinyBingo en TrendieBingo

Wanneer je bij één van de bovenstaande websites het bingospel opent dan zie je gelijk al de kamerjackpots die op dit moment te winnen zijn. Elke betaalde en reguliere bingokamer heeft bij deze bingosites haar eigen jackpot. Wil je deze winnen dan moet je aan de onderstaande eisen voldoen.

 • 75 ballen bingo: Volle bingokaart binnen 48 ballen of minder
 • 90 ballen bingo: Volle bingokaart binnen 40 ballen of minder
 • Jackpot vereiste: Minimaal 1 storting in de afgelopen 3 maanden
 • Jackpot vervalt wanneer je met dezelfde bingokaart ook in aanmerking komt voor de Hoofdjackpot

De Garantie dat een jackpot valt!

Een gegarandeerde jackpot is één van de meest populaire vormen wanneer bingospelers een poging willen wagen om een jackpot te winnen. Gegarandeerde jackpots zijn georganiseerd en ingesteld om binnen een evenement of periode te vallen.

Werking van een Gegarandeerde jackpot

Normaliter betekent dit dat een de vereisten voor het winnen van de jackpot na elke bingoronde worden versoepelt. Na elke bingoronde wordt dan de vereiste m.b.t. het aantal getrokken ballen alvorens je een volle bingokaart hebt met 1 extra bal verhoogd.


Toernooi jackpot winnen

Er worden geregeld toernooien georganiseerd door de meeste online bingosites. Normaliter betekent dit dat er een enorm grote prijzenpot wordt gereserveerd en dat in de loop van het toernooi al een gedeelte wordt vrijgegeven.

Maar de finale van een toernooi kent de grootste prijzen, hierbij kunnen duizenden tot tienduizenden euro’s worden gewonnen. Om de finale te bereiken moet je echter wel voldoen aan de kwalificatievereisten. Normaliter betekent dit dat je punten of toernooi-elementen moet verzamelen.
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven