Bingokaarten maken

Welkom op de pagina van Gratisbingotegoed.com waar je bingokaarten kunt maken. Je kunt kiezen uit diverse layouts. Zo kan je bingokaarten genereren welke je uit kan printen. Deze service wordt gratis door ons aangeboden. Het enige wat jij nog moet doen is de bingokaarten printen.

Welke bingokaarten kan je bij ons afdrukken?

 • 75 ballen bingokaarten
 • 75 ballen bingokaarten met voorbedrukt patroon
 • 90 ballen bingokaarten / kienkaarten

Bingomolen

Wist je dat we naast onderstaande bingokaarten ook de mogelijkheid bieden om online de ballen te trekken? Hierdoor hoef je dus geen bingomolen meer te kopen, maar kan je gewoon gebruik maken van onze online service. We hebben zowel een 75 ballen als een 90 ballen bingomolen voor je klaar staan.

75 Ballen Bingokaarten


Klik op de gewenste kleur bingokaart om de bingokaart uit te printen
rode bingokaartblauwe bingokaartzwarte bingokaartgroene bingokaartmintgroene bingokaartpaarse bingokaartoranje bingokaartroze bingokaart

Informatie over 75 ballen bingo

Opzet van de 75 ballen bingokaart

Een 75 ballen bingokaart bestaat uit 5 rijen en 5 kolommen, waarvan het middelste vak als bonus meedoet. Deze wordt dus niet ingevuld, waardoor je voor de middelste kolom, rij en de diagonale winlijnen 4 juiste cijfers moet hebben om deze vol te krijgen. Door het ontbrekende getal moet je dus 24 cijfers goed hebben alvorens je een volle kaart hebt.

Prijzen met de 75 ballen lijnbingo

Wanneer je de 75 ballen lijnbingo speelt dan heb je de meeste kansen om een prijs te winnen. De reden hiervan is omdat er per ronde 5 prijzen zijn te winnen. Een gevolg hiervan is echter wel de deze prijzen ten opzichte van de andere bingovarianten kleiner zijn.

Je speelt telkens per volle winlijn. Hierbij kunnen verschillende regels worden toegepast. Zo kan het zo zijn dat je met een diagonale volle lijn voor de eerste winlijn in aanmerking komt. Daarnaast kan je ook winnen met horizontale of verticale lijnen.

 • 1 winlijn
 • 2 winlijnen
 • 3 winlijnen
 • 4 winlijnen
 • Volle bingokaart

75 Ballen Patroon Bingokaarten


Klik op de gewenste kleur bingokaart om de bingokaart uit te printen
75 ballen patroon bingokaart rood75 ballen patroon bingokaart blauw75 ballen patroon bingokaart zwart75 ballen patroon bingokaart groenmintgroene bingokaart met een voorbedrukt patroonpaarse bingokaart patroon75 ballen patroon bingokaart oranjeroze 75 ballen patroon bingokaart

Informatie over 75 ballen patroonbingo

Opzet van de 75 ballen patroonbingokaart

Net als de 75 ballen bingokaart bestaat de 75 ballen patroonbingokaart uit 5 rijen en 5 kolommen. Kenmerkend voor de 75 ballen kaart is dat het middelste veld niet ingevuld is. Het patroon kan je bij ons op de website reeds voorbedrukken op de bingokaarten.

Bingopatronen Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aantal verschillende setjes met patronen af te drukken, om zo elke ronde voor een ander patroon te spelen. Voor inspiratie kan je hiervoor kijken op deze pagina: 75 ballen bingo patronen. Onze service biedt de mogelijkheid om zelf het patroon welke je op de bingokaart wilt drukken te selecteren. Je kunt per vak aangeven of je deze gekleurd wilt hebben of niet.

Prijzen met de 75 ballen patroonbingo

Bij de patroonbingo zijn er per ronde een drietal prijzen te winnen. De eerste prijs kan je winnen door als eerste een volle rij te hebben. Nadat deze prijs vergeven is moet je het patroon vol krijgen waarmee je in die ronde een prijs kunt winnen. Vervolgens kan je de grootste prijs van de ronde winnen om als eerste een volle bingokaart te krijgen.

 • 1 winlijn
 • Vol patroon
 • Volle bingokaart

90 Ballen Bingokaarten


Klik op de gewenste kleur bingokaart om de bingokaart uit te printen
90 ballen bingokaart rood90 ballen bingokaart blauw90 ballen bingokaart zwartpaarse kienkaartgratis groene bingokaart van 1-90 afdrukkenmintgroene kienkaartgratis oranje kienkaartenroze 90 ballen bingokaart

Informatie over 90 ballen bingo

Kienkaarten

De bovenstaande kaarten staan ook wel bekent als kienkaarten. Van origine is wordt 75 ballen namelijk bingo genoemd en 90 ballen kienen. Wanneer je dus mee zal doen met een kienavond dan zal je bovenstaande kienkaarten ontvangen om mee te spelen. Voor een kienkaart (90 ballen) moet je 15 juiste cijfers hebben om een volle kaart te krijgen, voor de 75 ballen bingo is dit 24 cijfers. Ondanks de grotere hoeveelheid ballen zullen de rondes tijdens het kienen sneller gaan dan tijdens de bingo.

Opzet van de 90 ballen bingokaart

De opzet van de 90 ballen bingokaart is ingewikkelder als de 75 ballen bingokaart. De 90 ballen variant kent namelijk 3 rijen met 9 kolommen. Zo ontstaan er 27 vakjes. Echter, elke rij kent 4 lege vakken, hierdoor ontstaat er een totaal van 5 nummers per winlijn en 15 nummers per bingokaart.

Prijzen met de 90 ballen bingo

Er wordt met de 90 ballen voor 3 prijzen gespeeld. Wanneer de eerste speler een volle rij heeft dan wint deze de prijs voor de eerste winlijn. Dit is de kleinste prijs. De volgende prijs wordt uitgereikt wanneer een speler 2 volle lijnen heeft. Als laatste wordt de speler die het eerste een volle kaart heeft beloont met de grootste prijs van de ronde.

 • 1 winlijn
 • 2 winlijnen
 • Volle bingokaart

Spelen met een hoofdprijs / jackpot

Het kan ook zo zijn dat er een hoofdprijs of een jackpot te winnen is. Dit kan in verschillende vormen worden aangeboden. Zo kan het zijn dat er een zogenoemde ‘Superronde’ is, waarbij de volle kaart de hoofdprijs waard is. Maar het kan ook zo zijn dat de volle kaart binnen een bepaald aantal ballen vol moet zijn. Dit wordt vaak toegepast met jackpots. Een variant hierop is de gegarandeerde jackpot. Bij een gegarandeerde jackpot wordt marge om de jackpot of hoofdprijs te winnen telkens met 1 getrokken bal verhoogt, tot deze uiteindelijk is gevallen.

Bingokaarten printen

Als je hebt gekozen welke layout je wilt voor de bingokaarten dan kan je deze printen. Dit kan je door middel van de printer button doen. Er zal zich dan een scherm openen waarmee je de bingokaarten, op A4-formaat, kan uitprinten. Je zult zien dat er zich op de pagina, waar je de bingokaart aanmaakt, 4 bingokaarten aanwezig zijn. Deze 4 bingokaarten worden dusdanig verwerkt dat ze op 1 A4 terechtkomen. Met als gevolg dat je gratis bingokaarten kunt printen, en een fijn en hanteerbaar formaat krijgt om de bingo mee te spelen.

Lees voordat je gaat afdrukken de handleiding bingokaarten printen, zodat de bingokaarten direct goed geprint worden!

Bingokaarten downloaden

Je kan er ook voor kiezen om de bingokaarten te downloaden. Je moet dan de printer button gebruiken. Om vervolgens de pagina niet af te drukken, maar op te slaan. Je kunt de bingokaarten, afhankelijk welke programma je op je computer hebt geïnstalleerd en afhankelijk aan de browser welke je gebruikt, op je computer opslaan.
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven