Blauwe 90 ballen bingokaart

                 
                 
                 
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
                 
                 
                 
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
                 
                 
                 
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
                 
                 
                 
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
                 
                 
                 
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com

Online bingo spelen? 5 euro gratis via www.gratisbingotegoed.com!90 ballen bingokaart blauwWil je graag het 90 ballen bingospel thuis spelen? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om gratis je eigen bingokaarten af te drukken. Het probleem is echter dat kaarten van deze bingovariant bijna nergens wordt aangeboden om eenvoudig af te drukken. Daarom hebben wij speciaal, voor onze trouwe bingofans, een script gemaakt waarbij je gratis 90 ballen bingokaarten af kunt drukken.

90 ballen bingo

De 90 ballen bingo wordt met een aparte bingokaart gespeeld. Hierop staan 15 getallen. Deze getallen zijn verspreid over een bingokaart met 9 kolommen en 3 rijen. Dit betekent dat er in totaal 27 vakken op de bingokaart aanwezig zijn. Echter, elke rij heeft 4 lege vakken, waardoor het totaal van 15 getallen bereikt wordt.

Deze bingo wordt gespeeld met 3 prijzen:

  • Eerste winlijn
  • Twee winlijnen
  • Volle bingokaart

De bingokaarten die op deze pagina afgedrukt kunnen worden zijn blauw van kleur. Er zijn nog meer kleurvarianten van deze bingokaart op onze website aanwezig. Kijk hiervoor in de rechterkolom of op de bingokaarten pagina.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven