Mintgroene bingokaarten met voorbedrukt patroon

uitleg over het maken van 75 ballen patroon bingokaarten
B
I
N
G
O

B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com
B I N G O
         
         
       
         
         
Gemaakt op Gratisbingotegoed.com

Online bingo spelen? 5 euro gratis via www.gratisbingotegoed.com!mintgroene bingokaart met een voorbedrukt patroonHeb jij zin om een potje bingo te spelen? Dan hebben we nu een mintgroene bingokaart met een voorbedrukt patroon voor je ontworpen. Hiermee kan je spelen voor een bingopatroon, wat het bingo spelen nog leuker maakt!

Patroonbingokaarten instellen

Onder dit artikel bevindt zich 1 bingokaart met een uitleg hoe je het patroon in kan stellen. De bedoeling is dat je hier je patroon selecteert. Dit patroon wordt automatisch op de 4 onderstaande bingokaarten verwerkt.

Bingokaarten met voorbedrukt patroon uitprinten

Wanneer je het patroon geselecteerd hebt kan je beginnen met het uitprinten. De bingokaarten worden, inclusief patroon, als viertal op een A4 geschaald. Hiervoor is het wel belangrijk dat je in de printerinstellingen de staande stand selecteert. Om deze mintgroene bingokaarten juist af te drukken moet je er voor zorgen dat de achtergrond kleuren worden afgedrukt en dat je de printopdracht als kleurenprint afdrukt.

Bingoprijzen bij patroonbingo

  • 1 winlijn
  • Vol patroon
  • Volle bingokaart
75 ballen bingo spelen

Wil jij graag bingo spelen, maar heb je geen bingomachine tot je beschikking? Dan kan je op onze website ook gebruik maken van de bingomachine. Deze is geschikt voor het 75 ballen bingospel, waarvoor je de kaarten op deze pagina uit kan printen. Bekijk hier de bingo machine voor 75 ballen bingo.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven