Bingolot


Bingolot is een online bingosite waarbij deelnemers in een ‘bingoroom’ bingokaarten kunnen kopen tegen bedragen die variëren van 5 eurocent tot 50 eurocent. Ook zijn er bingorooms waar men met gratis kaarten kan spelen en toch echt geld kan winnen. Uniek aan dit online spel is het sociale karakter ervan: het gaat niet alleen om het winnen van een geldbedrag maar u kunt in een bingoroom ook gezellig chatten met uw medespelers.
Probeer bingolot nu gratis

Spelverloop bij bingolot

prijzen bij bingolotPer bingoronde kan men maximaal 5 of 10 bingokaarten kopen, dit verschilt per room. Op een bingokaart staan 24 willekeurige getallen tussen 0 en 76. De getallen die vallen, worden automatisch op de bingokaarten afgevinkt; een getal missen is er dus niet bij! De ronde is afgelopen wanneer er ‘bingo’ is op een volle kaart, dat wil zeggen: als de 24 getallen op de kaart van een van de spelers allemaal zijn afgevinkt.

Kaarten kopen voor bingolot

bingokaarten kopenZodra u een account heeft aangemaakt, kunt u speeltegoed kopen via diverse betalingssystemen. U kunt voor 5, 10, 25, 50 of 100 euro tegoed kopen en hiermee kunt u vervolgens in een van de bingorooms kaarten kopen. U kunt ook meerdere accounts aanmaken en met die verschillende accounts in verschillende bingorooms spelen. Er is één uitzondering: per internetaansluiting – IP-adres – kunt u slechts met twee gratis kaarten spelen. Zo blijven de winkansen voor iedereen gelijk.

Te winnen prijzen

te winnen prijzenDe hoogte van de te winnen geldprijzen bij bingolot is afhankelijk van de prijs van de bingokaarten: hoe duurder de kaart, hoe meer er te winnen valt. In een bingoronde zijn twee prijzen te winnen: eentje voor een patroon – bijvoorbeeld een combinatie van twee rijen of een kruis – en een prijs voor een volle kaart. Hoewel alle bingokaarten in een ronde uniek zijn, kan het wel voorkomen dat er op meerdere kaarten een prijs valt. In dat geval wordt de prijs over het aantal winnaars verdeeld.

Bonusronde

Als er gedurende een bepaalde periode voldoende kaarten verkocht zijn in een bingoroom – en er daardoor een bepaald bedrag in de pot zit – kan er een bonusronde gehouden worden. Bij een bonusronde wordt er een extra bedrag bij de te winnen standaardprijzen opgeteld: 17,50 euro voor een volle kaart en 7,50 euro voor een patroon. De prijzen voor de te kopen kaarten blijft voor deze speciale rondes gelijk. Omdat er in de bingorooms met gratis kaarten geen geld in de pot komt, zijn er in deze bingorooms ook geen bonusrondes.

Het uitbetalen van gewonnen bedragen

bingoronde gewonnenUitbetaling van gewonnen geldbedragen bij bingolot kan worden aangevraagd als er minimaal 50 euro gewonnen is. Dit bedrag is exclusief het aangekochte tegoed, dus als u bijvoorbeeld voor 10 euro aan tegoed gekocht heeft, moet u minstens 60 euro totaaltegoed hebben opgebouwd om 50 euro te laten uitbetalen. Het gewonnen bedrag kan alleen op een bankrekening worden overgemaakt.

Chatten in de bingorooms

In de bingorooms kan tijdens het spelen ook gechat worden. Op die manier is het spelen van dit kansspel ook een sociale aangelegenheid. Dat is het unieke aan het spelen van bingo bij bingolot. U kunt bijvoorbeeld vrienden en bekenden uitnodigen om samen in dezelfde bingoroom te spelen en zo kunt u met elkaar meeleven als het spannend is met het spel. Natuurlijk kan er ook altijd met onbekenden een praatje aangeknoopt worden.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven