Gratis bingo bij Bingolot

Wil je graag online bingo spelen voor cash geldprijzen zonder dat je daarvoor moet betalen? Dan is de gratis bingo bij Bingolot daarvoor een leuke methode. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het aanmaken van een spelersaccount. Nadat je je persoonlijke gegevens middels een klik op de link in de bevestigingsmail hebt geverifieerd, kun je meteen van start gaan met het spelen van je eerste gratis bingoronde.

Probeer bingolot nu gratis

In drie klikken naar de gratis bingo

gratis bingokamers bij bingolotDe gratis bingo’s vind je, door op de Bingolot site op de rooms-knop te klikken die linksonder in je scherm te vinden is. Er verschijnt vervolgens een venster waarin zowel de betaalde als de gratis virtuele bingozalen getoond worden. Aangezien je alleen geïnteresseerd bent in gratis meespelen, klik je in het linker paneel van het rooms-venster op ‘Free rooms’. Dit zorgt ervoor dat je alleen de gratis bingo-opties van de site te zien krijgt. Klik op een van de beschikbare gratis bingozalen en wacht tot de huidige speelronde afgelopen is. Op dat moment kun je de gratis bingokaarten voor de nieuwe speelronde in je bezit krijgen.

Cash winnen met je gratis bingokaarten

gratis bingoprijzen bij bingolotAfhankelijk van het tijdstip waarop je speelt zijn er 1 tot 4 verschillende gratis bingo-rondes tegelijkertijd actief. Overdag en in de avonduren is er wat dat betreft aanduidend meer keus, dan wanneer je midden in de nacht wilt gaan bingoën. Elke virtuele bingozaal heeft ruimte voor maximaal 200 deelnemers en het gebeurt regelmatig dat alle plekken in zo’n ‘zaal’ bezet zijn. Elke deelnemer heeft recht op twee gratis speelkaarten per speelronde. De prijzen die je per keer kunt winnen variëren van enkele tientallen centen voor het met succes kunnen vormen van een bepaald patroon op je kaart tot aan ongeveer een euro voor een volle bingokaart.

Gratis bingo, echte prijzen, speel nu mee!

Bijna volledig automatisch spelen

Tijdens het trekken van de bingoballen worden de winnende nummers automatisch van je bingokaart weggestreept als deze erop voorkomen. Ook het eventueel behalen van een bingo wordt automatisch voor je bijgehouden. Het enige wat je tijdens het spelen goed in de gaten moet houden, is het moment dat de bingo voor de volle kaart is gevallen. Op dat moment moet je namelijk twee nieuwe gratis bingokaarten handmatig activeren om ook in de volgende speelronde wellicht gratis in de prijzen te kunnen vallen.

Speel als gast mee, zonder registratie, en probeer Bingolot ook uit!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven