Online bingomolen

Let op! Wanneer je er voor kiest om automatisch de ballen te laten trekken, klik dan slechts 1 keer op je gewenste tijdsinterval. De interval start wanneer je op de button klikt, dus na 5 of 10 seconden begint de bingomolen automatisch getallen te noemen.

Is er bingo? Dan kan je op de knop Pauze klikken. Dit geeft je de tijd om de bingo te controleren. Wanneer het spel weer door mag gaan dan klik je 1 maal op de gewenste tijdsinterval. Je kunt deze bingomolen ongelimiteerd gebruiken, wanneer je een nieuwe bingoronde wilt starten dan kan je op de knop Nieuw Bingospel klikken.

75 ballen bingo?

Wij hebben naast de 90 ballen bingomolen ook een 75 ballen bingo machine. Wil je deze bingo spelen? Ga dan naar de: bingo machine.

..


Geheel gratis bingo spelen

Naast de mogelijkheid om deze bingomolen te gebruiken kan je bij ons ook bingokaarten printen. Zo kan je dus niet alleen deze website gebruiken om de nummers te trekken, maar ook om je bingokaarten, geheel gratis, af te drukken.

We hebben op onze website bingokaarten voor zowel de 75 ballen als de 90 ballen bingo. En naast deze 90 ballen bingomolen kan je bij ons ook gebruik maken van een 75 ballen bingomachine. Zo ben jij op alles voorbereid!

Werking van de bingomolen

Wanneer je gebruik maakt van onze bingomolen dan heb je twee opties. Of je klikt handmatig op de knop, waarna het volgende nummer verschijnt, of je laat de bingoronde automatisch verlopen.

Automatisch nummers trekken

Bij het automatisch trekken van getallen heb je twee opties. Dit in de vorm van twee tijdseenheden; 5 seconden of 10 seconden. Afhankelijk hoe snel je wilt dat het bingospel verloopt kan je dit dus aanpassen in het bedieningspaneel.

Tijdsinterval wijzigen

Wanneer je tussentijds de interval wilt wijzigen dan moet je op de knop ‘Pauze’ klikken. Hierdoor wordt de automatische bingomolen onderbroken. Vervolgens kan je op de door jouw gewenste interval klikken of er voor kiezen om het bingospel handmatig te vervolgen.

Is de bingo gevallen? Bingospel op pauze!

Wanneer er een prijs is gevallen dan kan je op de pauze knop klikken. Dit geeft je de tijd om te controleren of het een echte bingo is of een valse bingo. Wil je verder gaan dan kan je handmatig klikken of de automatische functie gebruiken om de bingomolen weer verder te laten spelen.

Nieuw bingospel starten

Wanneer je een nieuw bingospel wilt starten dan kan je op de knop ‘Nieuw bingospel’ klikken. Hierdoor wordt de automatische trekking gereset en worden de reeds getrokken cijfers verwijdert. Hierna kan je weer gezellig verder gaan met de bingomolen!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven