Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com

Bingo verhaal Klaas Vaak 90

Er was eens een mannetje, die 23 uur per dag bezig was om minimaal 86 kinderen de mooiste dromen te laten bezorgen. Hij deed dat door 62 zandkorrels in de ogen te gooien. Zijn naam was Klaar Vaak en hij deed dit jaar al 35 jaar. Zijn vader had het daarvoor gedaan, maar na 53 jaar was hij het zat en hij stopte ermee. Het kostte 55 dagen om Klaas Vaak in te werken, maar nu was hij dan ook verantwoordelijk voor alle slapende kinderen op de wereld. Hij nam zijn taak heel serieus en keek iedere dag of er minstens 12 verbeterpunten waren voor de vorige keer. Laatst had hij zelfs 84 verbeterpunten en dat was alleen maar goed. Hij wilde de beste in zijn vak zijn.

Er was 1 kind echter, dat zijn speciale aandacht nodig had. Klaas Vaak had gezien hoe het kind al 43 slechte cijfers had gekregen op zijn rapport. En hij besloot dat er iets gedaan moest worden. Zijn ouders waren bang dat het jongetje tot hij 59 jaar oud was geen werk kon vinden en daarna te oud was voor een baan. Liever zagen ze dat hij als hij 17 was een mooie opleiding ging volgen.

En dus ging Klaas Vaak op een nacht naar het kind. Hij gooide 48 speciale slaapzandkorrels in de ogen van het kind, en 40 normale. Dat moest genoeg zijn! 90 tellen later was het mannetje met het jongetje in dromenland. Ze waren in een land vol snoepjes. Er was een chocoladerivier van 15 meter lang en er waren wel 52 soorten spekjes. Het jongetje keek zijn ogen uit en at zijn buik vol. Het was de beste droom die hij de afgelopen 5 jaar had gehad.

Klaas Vaak zei: “Je kunt hier wel 76 kilo snoep eten, zonder misselijk te worden. N je wordt er ook geen 24 kilo zwaarder van.”
Ze gingen naar wel 31 plekken in het snoeplandschap en het jongetje riep wel 71 keer dat hij het er geweldig vond. Goed zo, dat was precies waar Klaas Vaak op gehoopt had.

De volgende dag gebruikte Klaas Vaak 27 speciale slaapzandkorrels. Hij ging er vanuit dat dat voldoende was. 30 tellen later waren ze bij een regenboog met maar liefst 21 verschillende kleuren. Er was een eenhoorn die zei: “Klim maar op mijn rug, want dan breng ik jullie 57 meter omhoog en kunnen jullie van de regenboog afglijden.”
Daar had het jongetje wel zin in. “Hoera!” riep hij 79 keer.
Boven aangekomen gingen ze op de megaglijbaan zitten en 37 tellen later waren ze alweer beneden. “Dit wil ik nog eens 74 keer doen!” riep het jongetje.
“Er zijn nog 3 andere fantastische attracties,” zei Klaas Vaak. “Wil je die niet zien?”

Dat wilde het jongetje wel. En dus gingen ze naar de zon waar een draaimolen was die wel 89 objecten had waar het jongetje op of in kon zitten. Vanaf hier konden ze de hele wereld zien. Ze maakte 11 rondjes en iedere keer zag het jongetje nieuwe dingen. De Chinese Muur leek vanaf hier maar 28 centimeter lang te zijn. Of 26 zelfs. Het was in ieder geval heel erg klein.

Daarna gingen ze naar de 36 wolken. In 10 ervan kon het jongetje zwemmen. “Maar ik heb geen zwembroek,” zei hij.
“Geen probleem.” Kaas Vaak knipte met zijn vingers en 4 tellen later kon het jongetje 78 baantjes zwemmen. Er waren 39 speeltoestellen, 8 glijbanen en er was zelfs een duikplank van 54 meter hoog. En iedere 83 tellen waren er megagolven die wel 56 meter hoog konden komen. Op een andere wolk was er een speciale stroomversnelling met 67 bochten waar je in 7 seconden doorheen kon sjeezen. Het jongetje sprong wel 29 keer in het water en hij lachte zo hard, dat het bij de regenboog 81 meter verderop ook nog te horen was.

De laatste attractie waar ze heen gingen, was in een vliegtuig die 9 keer over de kop ging. Maar het jongetje werd niet misselijk. Hij had wel 44 vlinders in zijn buik. Dit was geweldig! Daarna ging hij toch nog 88 keer van de regenboogglijbaan en maakte 80 rondjes op de zondraaimolen.

En toen was het toch echt tijd om de droom te stoppen. Over 49 minuten ging de wekker. “Deze droom was nog veel beter!” riep het jongetje.
“Morgen kom ik weer,” beloofde Klaas Vaak.
“Waarheen?” Het jongetje begon te raden. Hij noemde wel 32 plekken, maar Klaas Vaak schudde 14 keer zijn hoofd. Hij zei bewust niet wat ze zouden gaan doen, want dan ging het jongetje vast 70 keer protesteren. “Laat je maar verrassen,” zei hij daarom.

Het jongetje knikte 16 keer en daarna bracht Klaas Vaak hem weer terug naar zijn eigen slaapkamer, waar de 75 actiefiguren nog netjes op de plank stonden. Morgen ging het gebeuren, wist hij.

Klaas Vaak ging terug aan het werk. Hij moest nog 19 andere kinderen naar dromenland brengen en hij moest zich nog voorbereiden op de volgende nacht met het jongetje. Dat duurde minstens 68 minuten, maar het zou het waard zijn.

De volgende nacht bracht Klaas Vaak het jongetje in slaap met 66 zandslaapkorrels van zijn broer, 47 gewone zandslaapkorrels en 50 speciale zandslaapkorrels. Dit was een missie om ervoor te zorgen dat de jongen 73 keer beter zijn best op school ging doen.
“Wat gaan we doen?” informeerde het jongetje. Hij stelde wel 45 verschillende vragen.
“We gaan naar mijn broer,” antwoordde Klaas Vaak.

Het huisje van de broer van Klaas Vaak zat midden tussen 87 grote onkruidstukken en er zaten meer dan 38 slangen tussen de bomen. Er kwam geen daglicht, vanwege de 65 hoge bomen.
Zijn broer kwam al naar buiten. “Kijk eens aan, hier heb ik al 13 jaar op gewacht,” lachte hij. 72 spinnen kwamen uit zijn mond.
“Wie bent u?” vroeg het jongetje.
“Ik ben De Dood. En ik zorg ervoor dat je nooit meer terug naar huis gaat. Ik neem kinderen mee tijdens hun dromen, zodat ze 72 jaar in hun ergste nachtmerries leven. Ik heb hiervoor ook al 34 andere kinderen gehad, maar jou wil ik. Jij bent speciaal.”
“Ergste nachtmerries?” vroeg het jongetje.
“Ja, zoals 46 spinnen, 20 monsters die je met 25 happen opeten en doolhoven waar je na 69 uur nog niet uit kunt ontsnappen.”

“Dat wil ik niet,” jammerde het jongetje. Hij smeekte 41 keer dat hij nog wilde blijven leven. “Ik wil minstens 61 jaar oud worden nog.”
De Dood schudde 22 keer zijn hoofd. “Ik wil jou,” zei hij.
Het jongetje begon te huilen. 64 dikke tranen rolden over zijn wangen. “Maar ik wil niet!” riep hij.

“Ik heb een goed idee,” zei Klaas Vaak. “Ik zag dat je cijfers op school slecht zijn. Als je nou 22 keer harder je best doet en elke dag minimaal 64 minuten besteedt aan je huiswerk, dan neem ik je terug naar huis. Maar als je dat niet doet, dan kom ik terug en breng ik je in 51 tellen weer hierheen.”
“En dan mag ik 77 jaar lang met je doen wat ik maar wil,” vulde De Dood aan.
Het jongetje knikte. “Ja,” riep hij. “Ik beloof het!” Hij beloofde het nog eens 85 keer voor de zekerheid.

Klaas Vaak knipte met zijn vingers en het jongetje werd weer wakker. Hij keek 58 tellen om zich heen. Zijn hart ging 61 keer sneller dan normaal, leek het wel. Deze droom wilde hij de komende 82 jaar niet meer hebben.

En dus ging hij meteen aan de slag, zodat hij de beste cijfers van de klas kreeg als hij 18 jaar was. Hij studeerde iedere dag maar liefst 2 uur en hij begon het zelfs leuk te vinden.

En Klaas Vaak? Die hield hem sowieso 33 dagen in de gaten. Toen hij zag dat de jongen overal gemiddeld een 6 voor stond, wist hij dat hij zijn werk goed had gedaan. Het was tijd om het volgende kind te helpen, want er waren minstens 42 andere kinderen die zijn hulp nodig hadden en hij kon niet wachten om aan de slag te gaan!

Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven