Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com

Bingo verhaal Kleine zeemeermin 90

De kleine zeemeermin droomde van 2 benen, zoals de 41 mannen die hadden, die ze op het schip had gezien. Ze was al 39 weken achter elkaar aan het dromen hoe het zou zijn. Ze zou dan 81 uur achter elkaar dansen en 56 kilometer wandelen langs de kust. Het leven onder water vond ze veel minder leuk.

Dat kwam trouwens vooral door de man die ze aan boord van het schip had gezien. Ze had wel 77 minuten achter elkaar naar hem gekeken. Hij was een prins en ze kende geen 48 zeemeermannen die in de buurt kwamen van deze prins. Ze wilde hem, maar in het water kon ze dat natuurlijk niet voor elkaar krijgen.

En dus ging ze naar de zeeheks, die 11 kilometer verderop woonde tussen 71 slijmerige, vieze vissen. Ze had geen goede reputatie, maar ze kon wel toveren. De kleine zeemeermin wilde haar wens zo graag uit laten komen, dat ze niet anders kon dan naar de heks gaan. De heks was druk en liet haar 64 minuten wachten.

“Waar kan ik je mee helpen?” vroeg ze eindelijk. “Ik heb 53 verschillende toverdrankjes en daarmee kan ik meer dan 55 dingen voor elkaar krijgen. Of wil je juist iets speciaals?”
“Ik wil graag benen krijgen,” antwoordde de zeemeermin.
“Dat kan, maar slechts voor 13 dagen,” zei de heks. “Alleen als je echte liefde vindt, kun je je benen houden.”
Daar hoefde de zeemeermin nog geen 28 tellen over na te denken. Ze kon de prins makkelijk voor zich winnen. “Ik doe het,” zei ze.
“En je zult geen stem hebben voor de komende 20 jaar. Alleen bij een zoen van je echte liefde, krijg je je stem terug.”
Dat maakt het een stuk lastiger. Al kon de zeemeermin nog steeds wel 51 dingen bedenken om hem voor zich te winnen. Ze knikte daarom instemmend.

De zeeheks liet haar haar handtekening op 17 verschillende plekken zetten. Daarna controleerde ze alles nog eens 44 keer. En toen riep ze een spreuk die bestond uit 74 verschillende woorden. En 9 seconden daarna veranderde de staart van de zeemeermin in menselijke benen. En toen bedacht de zeemeermin dat ze 79 meter onder water zat. Ze deed haar uiterste best om omhoog te komen. Het zwemmen zonder staart was minstens 5 keer zo moeilijk. Boven water aangekomen hoestte ze 75 keer. Dit begon al helemaal niet goed.

45 minuten later wist ze eindelijk de kust te bereiken, maar ze was moe en na 63 stappen viel ze om. Ze belandde in het zand. “Dit is het, ik kan niet meer verder,” dacht ze. En er kwamen nog 61 andere doemgedachten in haar op.

22 minuten later kwam er iemand naar haar toe. Hij tilde haar op en nam haar mee, 87 traptreden omhoog naar een kasteel. Ze kreeg het bijna niet mee en was dolblij toen ze in een bed werd gelegd met 6 kussens. Door het zachte dons viel ze meteen in slaap en sliep ze 58 uur achter elkaar.

Toen ze wakker werd dacht ze dat ze droomde. Ze keek recht in het gezicht van de prins. Hij was zo dichtbij, dat ze de sproeten kon tellen. Het waren er 24. Ze zag er ook 8 in zijn hals.
“Je was er bijna geweest,” zei hij. “Waar kom je vandaan?”
Ze kon natuurlijk geen antwoord geven en dus probeerde ze 46 gebaren te maken om uit te leggen dat ze in zee leefde in een kasteel met 15 kamers en dat ze meer dan 90 zeemeerminnen kende. Maar ze kon niets zeggen.
De prins begreep haar niet, maar zei wel: “Het is oké. Je mag hier wel 30 dagen blijven als je wilt.”

Fijn. Ze keek hem dankbaar aan.
“En je zult wel honger hebben. Ik heb de koks gevraagd om 83 minuten lang in de keuken te staan, zodat ze het beste kunnen maken dat er is. Ze hebben 7 gerechten gemaakt, met wel 40 ingrediënten. Kom je mee?”
Ze knikte 38 keer. Ze had zo veel honger, dat ze wel 4 keer meer dan normaal kon eten.

Het eten was geweldig. Ze likte haar vingers 23 keer af. Het liefste wilde ze het bord ook nog 32 keer aflikken, maar ze hield zich in. Dat was wel heel raar, als ze dat deed.
12 minuten later nam de prins haar mee om te wandelen. “Dat is goed voor je,” zei hij.
Ze liepen 37 minuten langs het strand en de zeemeermin dacht aan het leven in zee, zo’n 84 meter dieper. Ze miste het niet, al had ze wel 33 vrienden en 60 goede kennissen. Ze kende zeemeerminnen en vissen. Ze had 1 beste vriend die ze misschien een beetje miste, maar het viel haar mee.

Ze keek naar de Prins. Dit was wel een mooi moment om een zoen te krijgen, maar hij leek niet geïnteresseerd te zijn. Ze probeerde op 31 verschillende manieren duidelijk te maken dat ze hem leuk vond. Maar hij praatte over 18 dingen die helemaal niet zo boeiend waren.

Ze ging terug naar bed en sliep weer 49 uur. Verdorie, de tijd ging wel heel snel zo. Ze moest de prins verliefd laten worden op haar, zodat ze voor altijd haar benen kreeg en nog 57 jaar kon blijven lopen. Ze droomde over een romantisch huwelijk, met 82 speciale gasten en een band die 72 verschillende liedjes konden spelen. Ze wilde 78 minuten achter elkaar dansen met de prins.

De prins bood aan om samen een boottocht te maken in de rivier. Natuurlijk wilde ze dat! Het was een tocht van 54 minuten. Onderweg vroeg hij haar wel 65 dingen, maar ze kon geen antwoord geven. Hij probeerde haar naam te raden, maar na 29 pogingen gaf hij het op. Ze genoot van de omgeving. Er waren 66 bomen en omdat het al donker was, kon ze ook op 89 plekken lichtjes zien van de vuurvliegjes. Dit was wel heel romantisch. Maar zoenen, dat deden ze niet.

Het duurde nog eens 35 uur tot ze weer samen wat gingen doen. Dit keer wandelden ze samen ergens. De prins vertelde 85 minuten achter elkaar over zichzelf. De zeemeermin luisterde en vond het heerlijk dat ze hem beter leerde kennen. Ze wenste 70 keer dat ze hem ook dingen kon vertellen, maar dat ging niet. Er waren wel 42 verhalen die mooi aansloten op zijn verhalen.

Nadat ze nog eens 73 minuten hadden gelopen, stopte de prins. Hij keek haar aan. “Dit klinkt misschien raar, omdat we elkaar nog niet lang kennen,” zei hij. “Maar ik denk wel 69 keer per minuut aan je. Je doet iets met me en ik vind je leuk. Vind je mij ook leuk?”

De kleine zeemeermin knikte 26 keer en ze maakte er wel 59 wilde gebaren bij. Het was overduidelijk wat ze hiermee probeerde te zeggen. Hij begreep het en drukte zijn lippen op de hare. De zoen duurde wel 80 tellen.

Eindelijk! Nu kon ze praten. “Mijn naam is Ariël,” zei ze. “En ik had nog geen 14 dagen de tijd voor de toverspreuk.”
De prins keek haar vragend aan en ze zag bijna 52 vraagtekens boven haar hoofd. Ze vertelde over de toverspreuk en de zeeheks. Ze deed er 43 minuten over.
Daarna stelde de prins nog 27 vragen. Hij was vooral onder de indruk, omdat ze zo dapper was. “Zo’n dappere vrouw heb ik de afgelopen 68 maanden niet ontmoet,” zei hij. “Ik kan je nu zeker niet meer laten gaan.’ Hij leek 67 tellen na te denken. “Ik weet dat dit snel is. Maar zou je willen trouwen?”
“Ja!” zei Ariël en ze zei het nog 62 keer, blij dat ze eindelijk kon praten. Dit was iets dat ze 21 kilometer nog mochten horen. Ze voelde zich dolgelukkig.

47 dagen later was de bruiloft al. Ze hadden een taart met 16 lagen en er waren mensen gekomen uit 50 landen. Ook waren er 76 zeemeerminnen in de zee vlakbij, zodat ze vanaf daar ook de bruiloft konden volgen.
Er werd gedanst op 36 liedjes en de zeemeermin wilde nog 34 nummers langer dansen, maar ondertussen was het al 3 uur ’s nachts en tijd om te gaan slapen. Ze zouden uitslapen tot 10 uur in de ochtend.
En daarna? Daarna leefden ze nog lang en gelukkig en werden ze minstens 86 jaar oud.

Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven