Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com

Bingo verhaal Sneeuwwitje 90

De afgelopen 39 jaar was de koningin altijd de mooiste vrouw van het land geweest, maar de laatste 80 keer wanneer ze het aan haar magische spiegel vroeg, kreeg ze te horen dat Sneeuwwitje de mooiste van het land was. Ze was nu 45 jaar ouder dan Sneeuwwitje, maar ze wist toch zeker dat ze nog zeker genoeg te bieden had en dat mannen voor haar smolten.
“Sneeuwwitje is de mooiste van het land,” bleef de spiegel echter 6 keer achter elkaar zeggen. Alsof het minder erg werd als hij het nog eens 55 keer zei.
De koningin vond het vreselijk. Sneeuwwitje was haar stiefdochter en er waren maar 71 mensen die ze meer haatte. En die hadden minstens 4 grote criminele dingen gedaan. Sneeuwwitje leek lief, en onschuldig, maar dat was ze niet.

De koningin wist dat ze iets moest doen. Daarom riep ze de jager, die 16 minuten al aan kwam lopen. Hij had al zeker 70 verzoeken van haar voltooid en ze had alle vertrouwen in de jager. Hij kon 59 dieren in een minuut doden en hij had minstens 50 verschillende geweren. In het bos stonden 11 hutjes van hem, en vanaf deze hutjes kon hij 89 vierkante kilometer van het bos bekijken. Hij was de ideale kandidaat.

“Ik wil dat je sneeuwwitje minstens 8 kilometer diep in het bos brengt. Liever zelfs 72 kilometer. Daarna moet je haar doden. Je hebt hier 82 uur voor en ik wil haar hart als bewijs.”

De jager vertrok meteen en nam Sneeuwwitje mee tijdens een wandeling. Maar 41 minuten later kreeg hij spijt. Hij kende geen enkel ander meisje dat zo vrolijk was. En hij kende zeker 74 meisjes van de leeftijd van Sneeuwwitje. Daarom waarschuwde hij haar voor de kwade plannen. “Als ik je niet dood, dan zal ze nog 41 mannen op je afsturen, dat wil ik zeker.”
“Wat moet ik dan doen?”
“Ren, ga 74 meter hier vandaan, zorg dat ik je niet zie. Ik regel de rest.”
Sneeuwwitje rende weg.
De jager wachtte 63 seconden en ging daarna op zoek naar een hert, dat hij binnen 13 seconden doodde. Het duurde nog eens 26 seconden tot hij het hart van het hert had. Dit zou hij de koningin geven, zodat ze geen idee had dat Sneeuwwitje nog leefde.

Sneeuwwitje vond een huisje en ze ontdekte al snel dat er 7 dwergen waren. De dwergen waren verheugd om haar te zien. Ze stelden haar 26 vragen en vertelden 43 verhalen over hun leven in dit huisje. Ze vertelden ook hoe ze dagelijks 67 kilo diamanten uit de mijn moesten halen en dat dit allemaal erg zwaar werk was. En daarom besloot Sneeuwwitje het huishouden te doen, in ruil voor een verblijfplaats.

En dus waste ze 44 borden af en 65 stukken van het bestek. Soms moest ze zelfs 87 bekers afwassen. En ze boende de vloer met 34 emmers water. Op een dag ging ze wandelen in het bos, en ze genoot van de 84 soorten vogels die ze allemaal zag.

“Wie ben jij?”
Ze had de man op het witte paard niet gezien. Nou ja, wit. Het paard had nog 56 zwarte vlekken. Het zag eruit alsof hij 54 kilometer zonder problemen kon rennen. Maar wat het meeste opviel was de man. Hij behoorde vast tot de lijst van de 79 knapte mannen van het land.
“Ik ben Sneeuwwitje, ik woon hier nu 15 dagen en ik heb al 66 klusjes voor de dwergen gedaan.”
De man glimlachte. “Ik ben een Prins en jij bent de mooiste vrouw die ik de afgelopen 12 maanden heb gezien. En ik zag soms wel 46 vrouwen op een dag.”
Sneeuwwitjes wangen werden net zo rood als 31 tomaten bij elkaar. Ze was nog nooit verliefd geweest, maar ze had wel 69 boeken over verliefdheid gelezen dus ze herkende het. In haar buik vlogen 28 vlinders.
Ze bleef nog 81 minuten met de prins praten en ze moest lachen om zijn 48 grapjes. Daarna ging ze terug naar huis.

29 dagen later werd er 1 keer op de deur geklopt. Sneeuwwitje deed verbaasd open. Er was een oude vrouw met 35 appels in een mandje. In haar gezicht stonden zeker 58 rimpels en haar stem kraakte alsof ze 30 dagen niets had gezegd. “Lieve schat, kan ik je blij maken met een appel?”
Sneeuwwitje nam de appel dankbaar aan en nam 83 kleine hapjes. Daarna viel ze met een klap die 27 meter verderop te horen was op de grond.

De oude vrouw was eigenlijk de koningin. Ze had 37 verschillende toverspreuken gebruikt om zichzelf te vermommen en in de appel zaten 64 soorten vergif. De koningin was erachter gekomen dat de jager haar had belazerd, want toen ze vroeg wie de mooiste van het land was, zei de spiegel 33 keer dat het Sneeuwwitje. De koningin dacht eerst dat het een fout was, maar in de hele geschiedenis van magische spiegels zijn er maar 75 fouten gemaakt, erg zeldzaam dus. De koningin begreep al snel wat er aan de hand was en bedacht in 51 minuten het plan om Sneeuwwitje te vergiftigen.

Nu stond ze 24 seconden hard te lachen. Daarna ging ze snel weg, Binnen 18 minuten konden de dwergen al terug zijn en ze wilde niet betrapt worden. De dwergen moesten echter overwerken en kwamen pas 78 minuten later thuis. Ze schrokken toen ze Sneeuwwitje zagen liggen met de appel en konden gemakkelijk de 52 puzzelstukjes in elkaar zetten.

Om Sneeuwwitje te eren, maakten ze een glazen kist voor haar. Daar deden de dwergen 61 minuten over. Daarna brachten ze Sneeuwwitje naar het bos, bij de rivier, waar ze de afgelopen 17 dagen al was geweest en waar ze vaak 90 minuten lang zat te genieten van het water.

Daar huilden de dwergen. 47 tranen liepen over hun gezicht. Hun gehuil was 38 meter verderop nog te horen, zo verdrietig waren ze. De prins reed verderop en hoorde het gehuil. Hij zag behalve de dwergen ook 10 dieren rond een glazen kist staan. Hij hapte 86 keer naar adem toen hij zag wie er in de kist lag.

“Hoe kan dit?” vroeg hij.
“We denken dat ze vergiftigd is,” zeiden de dwergen. “We hebben haar zeker 23 keer gewaarschuwd goed op te letten, maar de koningin was haar te slim af.”
88 verschillende gedachten vlogen door het hoofd van de prins. Hij stelde zeker 57 keer de vraag hoe hij gemist kon hebben dat sneeuwwitje een prinses was. Hij keek naar haar en begon ook te huilen. De vorige keer had hij haar wel 85 keer willen vertellen hoe verliefd hij op haar was, maar hij durfde niet. Had hij het nou maar wel gedaan, dan was Sneeuwwitje veilig in zijn kasteel, met 68 bewakers en 36 andere personeelsleden die hen verzorgden. Hij zou Sneeuwwitje laten zien hoeveel hij van haar hield. Maar daar was hij nu te laat voor.
Hij dacht 49 tellen na. “Ik wil nog afscheid met haar nemen, mag dat?”
De dwergen stemden in. De prins boog voorover en gaf Sneeuwwitje 2 zoenen.

Omdat het een echte liefdeszoen was, werd de spreuk verbroken. Sneeuwwitje opende haar ogen en knipperde 19 keer met zijn ogen. “Wat?” stamelde hij.
De dwergen begonnen te joelen en riepen zeker 25 dingen door elkaar. “Het is een wonder,” riep een dwerg 3 keer achter elkaar.

“Oh Prins,” zei Sneeuwwitje. “Je hebt mijn leven gered.”
“Ik ga je leven nog meer redden,” zei de prins. “Kom naar mijn kasteel, het is hier 20 kilometer verderop en ik zal je behandelen als de prinses die je bent. Met een diner van 9 gangen en 14 bedienden die voor je klaar staan. En ik zal je 5 keer in een uur vertellen hoeveel ik van je houd.”
Sneeuwwitje bloosde. “Dan zeg ik jou dat 21 keer in een uur, want je hebt mijn leven gered en ik ben gek op je.”

40 minuten later gingen ze al naar het kasteel. Ze hadden uitgebreid afscheid genomen en de dwergen beloofde om minimaal 42 keer per jaar langs te komen.

De bruiloft was 32 dagen later al, omdat de prins en Sneeuwwitje wisten dat ze echt van elkaar hielden. In 53 toverboeken stond geschreven dat alleen ware liefde een toverspreuk kon verbreken. Op hun bruiloft kwamen mensen uit 60 landen en kregen ze meer dan 76 verschillende prachtige cadeaus. En Sneeuwwitjes stiefmoeder? Die moest 62 tot 77 jaar in de gevangenis blijven en Sneeuwwitje wist dat ze nooit meer last zou hebben van deze dame. Er waren 22 juryleden geweest die die straf hadden bedacht. Hierdoor leefde Sneeuwwitje en haar prins nog lang en gelukkig.

Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven