Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com

Bingo verhaal Zomer

Het is al 6 dagen prachtig weer. De nieuwszenders roepen dat er in de afgelopen 17 jaar nog nooit zo’n mooie zomer is geweest. Er staat zeker 73 kilometer file omdat er talloze mensen naar het strand gaan. Er gaan minstens 22 bussen vol naar het strand en er komen er waarschijnlijk nog eens 21 bij.

Op het strand liggen 41 mensen op een meter, lijkt het. 69 mensen waren in de zee aan het zwemmen en er waren zeker 7 groepjes die aan het volleyballen waren en ze probeerden 20 punten te scoren. Voor de meeste mensen was het daar echter veel te warm voor.

Met 31 graden kozen de meeste mensen ervoor om 71 minuten in de schaduw te liggen en dan even af te koelen in de zee. Een vrouw van 53 heeft veel te lang in de zon gelegen, zeker 39 minuten zonder zonnebrandcrème. Nu is haar huid knalrood en ze heeft wel 37 beginnende blaren. Ze haast zich naar de EHBO, waar nog 28 mensen zitten te wachten. Sommige zijn oververhit, anderen hebben te weinig gedronken en een paar mensen hebben juist te veel gedronken. 15 biertjes en geen eten is geen goede combinatie. Ook zit er een meisje van een jaar of 11. Ze is haar ouders kwijtgeraakt op het overvolle strand en ze had al 43 minuten gezocht.

3 jongeren zitten ook op het strand. Stijn is al 70 dagen erg verliefd op Lotte, maar ze ziet hem maar niet staan. De afgelopen 62 dagen heeft hij alles uit de kast getrokken om leuk gevonden te worden door hem, maar dat mocht niet baten. Hij had al 42 keer voor haar gekookt en vandaag had hij 29 kilometer in de file gestaan om met haar en haar zus naar het strand te gaan.

47 dagen geleden had hij haar meegenomen naar een prachtig restaurant en ze had de hele tijd tegen hem gepraat. Over haar 19 hobby’s en de 30 vakanties. Ze vertelde hoe erg ze van de zon hield en hoe graag ze naar het strand ging. Stijn had dat onthouden en daarom zat hij nu op een badhanddoek in de zon.

“Ik heb 16 broodjes gesmeerd,” zegt Lotte. “Ik heb ook 56 kersen meegenomen en 44 dropjes.”
“Zo, je dacht dat we met 46 mensen gingen?” grapt Stijn.
“Ik heb altijd te veel bij me,” lacht Lotte. “Het is maar goed dat ik niet alles eet, want anders was ik 68 kilo zwaarder dan nu.”

“Laten we gaan zwemmen,” stelt Kim, de zus van Lotte voor. “Ik hou van het water en ik wil 49 tot 54 minuten zwemmen.”
“Ga maar, wij komen over 27 minuten of zo, na het eten moeten we rusten,” zegt Lotte.

Stijn is blij dat Kim even weg was. Eigenlijk zouden ze zonder Kim gaan, maar 52 minuten voordat ze zouden gaan vroeg Lotte of Kim mee mocht. “Natuurlijk,” zei Stijn. “Er is ruimte voor nog 63 mensen.” Dat was natuurlijk een grapje en Lotte moest er gelukkig ook over lachen.

Lotte droeg een badpak met 26 grote sterren en 64 kleine sterren er op. Het konden ook 67 sterren zijn, Stijn wilde ze niet allemaal tellen, want dan keek hij te veel naar haar lichaam. Het stond haar geweldig.

“Ik droomde vannacht dat ik moeder was van 35 kinderen,” vertelt Lotte als Kim in het water is. “Er lag overal speelgoed. 66 poppen, 18 brandweerauto’s en 36 kleurboeken.”
“Dat is behoorlijk wat.”
“Inderdaad,” zegt Lotte. “Ik droomde ook dat ik was getrouwd en dat er 57 mannen waren waar ik uit moest kiezen. Uiteindelijk waren er nog maar 2 mannen over en ik moest mijn keuze maken.
“Nou?”
Het was 23 seconden stil. “Jou.”

Stijn weet niet hoe hij moet reageren. Er gaan wel 40 verschillende dingen door zijn hoofd. Wat bedoelt ze hiermee te zeggen? Waren zijn 59 pogingen om met haar te daten dan toch ergens goed voor?
“Wat?” zegt hij langzaam.

“Ik ben al 32 dagen verliefd op je,” zegt Lotte. “Ik zag je eerst als een goede vriend, maar opeens was dat anders. Misschien komt het door de zomer, want 61 dagen geleden voelde ik me niet zo.”
Stijn telt tot 13 tot hij zegt: “Ik droom hier al zeker 65 dagen van. Ik ben heel erg verliefd op je. Al heel lang.”
“Dat dacht ik al,” zei Lotte. “Je hebt me al 8 bossen bloemen gegeven en je stuurt zeker 45 keer per dag een berichtje naar me.”
“Zo vaak? Dat kan niet!”
“Soms wel meer, wel 74 keer op een dag, soms ook maar 33.”

Is Stijn zo wanhopig? Hij had het nooit in de gaten gehad. Maar misschien had hij haar toch 51 keer te vaak uitgenodigd. Al was het wel gelukt en was ze nu voor hem gevallen. Kwam het door de 14 kleine cadeautjes die hij haar had gegeven op haar verjaardag? Of had ze minstens 4 goede eigenschappen bij haar herkend.
“En nu?” vraagt hij voorzichtig.

“Ik zou graag bij je willen blijven tot we allebei minstens 75 jaar oud zijn,” zegt Lotte. “En ik hoop dat je mijn hart nooit zal breken. Niet 9 keer en zeker geen 72 keer.”
“Ik wil niets liever,” zegt Stijn. “Ook wanner we 24 kinderen hebben en 10 huisdieren, zal ik van je houden.”
Lotte bloost. “Hopelijk krijgen we niet zo veel kinderen als in mijn droom.”

Stijn waagt haar een kus te geven. De kus duurt 10 seconden en daarna zucht Stijn. Hij heeft 48 verschillende gedachtes. “Zin we nu een stel?” vraagt hij voorzichtig.
Ze knikt.
“Ik heb het opeens nog warmer,’ lacht Stijn. “Alsof het 60 graden is. Er is maar 1 iemand waar ik zo naar heb verlangd.”
Lotte bloost weer. Ze geven elkaar nog 12 kusjes. En Stijn voelt zich alleen maar warmer worden. Alsof het nog niet warm genoeg was deze zomer.

58 minuten later komt Kim terug. “Het water is heerlijk, maar laten we nu ijs halen. Er zijn 50 verschillende smaken te koop bij de ijssalon.”
Stijn en Lott stemmen in. Het is druk bij de ijssalon. Ze hebben 34 wachten voor je.
“Ik wil 5 smaken,” zucht Kim. “Ik kan niet kiezen…”
Daarna kijkt Kim naar Stijn en Lotte. “Jullie houden elkaars hand vast,” zegt ze. Het duurde 55 seconden en daarna roept ze: “Wauw! Zijn jullie een stel? Hoe lang?”
“38 minuten, of nee.. minder. 25,” antwoordt Stijn.
“Jullie zien er gelukkig uit,” zegt Kim.
“Dat zijn we ook,” antwoorden Lott een Stijn tegelijk.

Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven