Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com

Bingo verhaal dieren

De dierentuin bestond vandaag 69 jaar en dat werd gevierd. Alle dieren stonden bij elkaar in het hok van de apen. Er waren 16 stokstaartjes, 52 soorten vogels en 6 zebra’s. Ook was er 1 panda, die al zeker 71 jaar oud was en dus de dierentuin vanaf het begin had meegemaakt. Ze wilden er het grootste feest ooit van maken.

30 dieren schreeuwden door elkaar. Iedereen had wel een idee om het feest geweldig te maken. “We hangen 42 borden door de dierentuin om de bezoekers te laten weten hoe geweldig dit feest wordt!” riep een aap.
“Nee, we moeten 11 grote taarten bakken!” vond een stokstaartje.

De panda had een heel ander idee: “Laten we 47 rode ballonnen ophangen en 38 groene. Iedereen weet dat dat de kleuren zijn van de dierentuin,” zei hij. “En we kunnen ook 21 soorten snacks neerzetten en 22 soorten drankjes. Zo is er voor iedereen wel wat.”

“Zelfs voor de 7 giraffen!” riep iemand anders. Iedereen weet natuurlijk wel hoe kieskeurig giraffen zijn. Soms dachten ze wel 23 minuten na voordat ze iets aten. Daan de giraf at een keer 18 uur lang niets, omdat de dierenverzorgers zijn voeding hadden aangepast. Hij viel meteen zeker 44 gram af.

Het idee van de pandabeer was een goed idee. En dus gingen alle dieren aan de slag. Er werd ook muziek samengesteld, dat deed de baviaan. Hij maakte een lijst van de 25 beste nummers van de afgelopen 70 jaar. Het was muziek waar iedereen op kon dansen.

Het duurde 36 minuten, maar toen was de hele dierentuin omgetoverd in een echte feestlocatie. Er waren meer ballonnen opgeblazen dan was bedacht. Er waren namelijk 53 rode ballonnen en 59 groente. Ook hingen er 66 rode vlaggetjes en 61 groene.

Het zag er prachtig uit. 45 apen sprongen vrolijk in het rond. “Dit is het beste feest in de afgelopen 20 jaar.”
De olifant zei: “Ik heb nog nooit zoiets moois gezien in 40 jaar tijd.”

Iedereen was tevreden en de gasten kwamen al snel. Er waren 74 kleine schildpadjes die hun tropische vijver uit waren gegaan. “Het is wel koud hier,” zei een schildpad. “Bij ons zijn meer dan 58 tropische bloemen en die kunnen er alleen groeien als het warm is.”
“Het lijkt wel 9 graden,” zei een ander. “Daar houden we niet van.”
“Maar we houden wel van feesten.” 58 schildpadden gingen meteen de dansvloer op om hun beste moves te laten zien.

9 apen gingen ook meedansen. Ze schreeuwden zo hard, dat het net klonk alsof er 46 waren. Het was zeker 8 kilometer verderop te horen. 63 musjes kwamen aanvliegen en zeiden: “Wij willen meefeesten!”

“Jullie zijn welkom!” zei de Panda. “We hebben 41 verschillende zaadjes die jullie mogen
eten.”
“Ik tel er 48!’ riep een musje. “Nog meer dan ik dacht!”

3 zwanen kwamen aanzwemmen. “Mogen we ook 26 ganzen en 64 eenden meenemen voor dit feest?” vroegen ze.
“Natuurlijk!” zei de Panda.

Het werd al snel heel erg druk. Er waren 51 soorten dieren op de dansvloer en er stonden wel 28 groepjes met dieren die met elkaar aan het praten waren. De roofdieren waren zelfs gekomen. Er waren 34 verschillende roofdieren: wolven, tijgers, leeuwen en beren. Er waren zelfs insecten. Zo waren er 56 vlinders uit de vlindertuin en waren de 54 mieren ook komen opdagen.

Vijanden dansten met hun prooi. Zo was er een dans aan de gang met 37 slangen en 67
muizen. Ook waren 15 wilde zwijnen aan het genieten van de grote hoeveelheid eten.

“We hebben nog 62 minuten tot de dierentuin opengaat,” riep de panda op een gegeven moment. En dat was een belangrijk teken. Feesten kon alleen in de nacht, omdat anders de dierenverzorgers en bezoekers van het feest wisten.
“We moeten dus in 60 minuten alles opruimen,” riep de leeuw. “Je zult altijd maar zien dat een verzorger vandaag eerder komt.”

En dus gingen alle dieren aan de slag. 2 nijlpaarden zorgden ervoor dat het eten opgeruimd werd. 17 apen waren bezig met het opruimen van alle ballonnen en vlaggetjes. 19 vogels hielpen overal een handje mee, omdat ze makkelijk bij de hoge versieringen konden komen.

33 minuten was alles netjes opgeruimd. Daarna gingen alle dieren snel terug naar hun eigen verblijf. 49 apen hadden er wat moeite mee, omdat ze graag nog door wilden vieren, maar de panda zei: “We mogen ons geheim niet bekendmaken. Iedereen raakt in paniek als apen opeens buiten hun verblijf zijn.”

Het duurde nog eens 27 minuten tot ieder dier netjes in zijn hok zat. 24 mussen zaten in de bomen, zij hadden geen verblijf en konden gaan waar ze wilden. Ze bleven wel altijd bij de dierentuin, omdat er overal veel eten te halen was. Op een dag konden ze wel 55 zaadjes eten. De dierenverzorgers jaagden ze ook nooit weg en de andere dieren hadden geen problemen met hun aanwezigheid.

De eerste 43 dierenverzorgers kwamen er al snel aan. En ze begonnen meteen met het schoonmaken van de hokken. Het duurde nu nog 72 minuten tot alle bezoekers kwamen. Voor de dierenverzorgers was het niet gek dat 5 tijgers lagen te slapen, of dat 14 apen bij elkaar in een hoek lui lagen te zijn. De dierenverzorgers hadden er geen idee van hoe groot het feest was.

68 minuten lang hadden ze het beste feest ooit gehad. De panda keek vanuit zijn verblijf naar de dierentuin. Over 75 jaar was er misschien weer zo’n waanzinnig feest, maar de panda dacht niet dat hij dat mee zou maken. “Misschien moeten we over 10 jaar nog een feest organiseren,” zei hij.
“Wat dacht je van 50 dagen?” riep een van de vogels. “Dat is veel sneller.”
“Of 29 dagen!” riep een andere vogel.

De panda schudde zijn hoofd. “Dan hebben we geen reden voor een feest,” zei hij.
“Is er een reden voor dan?” vroeg de vogel. “We kunnen dan vieren dat er 39 nieuwe dieren naar de dierentuin komen.”
O ja, dacht de panda, dat ging ook nog gebeuren. Over 12 of 13 dagen werd de dierentuin flink uitgebreid.

“Dat is toch wel een reden voor een feest?” vroeg een vogel. “We kunnen dan 57
minuten doorfeesten. En 32 soorten hapjes maken.”
“We kunnen 4 andere dieren om hulp vragen voor de versieringen. Zodat we 73 soorten
versieringen hebben,”

De panda knikte tevreden. “Ik vind dat een heel goede reden voor een feestje,” zei hij.
“Ik heb nog wel minstens 35 andere redenen voor feestjes,” riep de vogel.
De panda lachte. Als ze niet oppasten, hadden ze de komende 65 dagen elke dag feest.
Niet dat hij dat erg vond, maar een feestje moest wel speciaal blijven, want dan was het veel leuker.

Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven