Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com

Bingo verhaal voetbal 90

De afgelopen 26 wedstrijden heeft FC Onverslaanbaar alles gewonnen. Sterker nog. In de laatste 7 wedstrijden scoorden ze maar liefst 42 doelpunten in totaal. Zo vaak is er in de afgelopen 85 jaar nog niet gescoord tijdens een officiële voetbalwedstrijd.

Koen is een grote fan van FC Onverslaanbaar. Hij heeft al 61 voetbalshirts van ze, en hij heeft zeker 40 gb aan filmmateriaal op zijn computer staan over zijn favoriete club. 27 diepte-interviews, 41 mooie wedstrijden en 33 documentaires over het ontstaan van deze club. Koen heeft ook zijn kamer ingericht voor zijn favoriete club. Er hangen 28 posters aan de muur en hij heeft 36 bekers. Ook heeft hij al 14 handtekeningen verzameld van voetballers uit de club. Sommige zitten er niet meer bij en voetballen nu ergens anders Koen weet dat hij nog zeker 89 jaar fan zal blijven van deze club.

Over 13 dagen zal Koen de beste dag van zijn leven hebben. Hij mag aanwezig zijn bij een feest dag 72 minuten duurt, en waarbij meer dan 68 soorten eten zijn. Maar nog belangrijker. Zijn 3 meest favoriete voetballers van de afgelopen 8 jaar zijn er. Er zijn er nog veel meer. Zeker 37, maar Koen wil alleen zijn favorieten ontmoeten. Daar gaat het om!

Hij is zich al aan het voorbereiden. Maar over 66 minuten zal eerst de wedstrijd van FC Onverslaanbaar zijn. Hij zit al op de tribune en heeft al 71 liedjes gezongen. Hij is er samen met 4 vrienden en ze hebben 49 minuten gereden om hier te kunnen komen. Bijna waren ze te laat, want er was file en de vertraging kon oplopen tot 88 minuten, maar gelukkig wist Barend nog een andere route binnendoor. Ze reden langs 57 dorpjes, met in ieder dorpje 1 kerk en minstens 55 koeien en 67 weilanden.

Maar gelukkig waren ze op tijd. Veel te vroeg zelfs, maar wat hinderde dat? Ze waren ook een keer 9 minuten te laat binnen gekomen en toen hadden ze net een belangrijk doelpunt gemist. Nee, dan liever 62 minuten zitten en liedjes zingen. Koen had wel 52 dingen die hij kon doen. Zo begroette hij zeker 81 mensen die net als hem te vroeg waren. Ze hoorden bij elkaar, alle fans. Samen waren ze een geheel, en konden ze de tegenstander aan. Nou werd dat sowieso niet echt een probleem, want die had de afgelopen 44 wedstrijden alles al verloren.

Ondanks dat de tegenstanders zo slecht waren, waren er minstens 75 of 76 hooligans aan de overkant van het stadion. Ze gooiden met 59 lege blikjes bier. 6 Hooligans probeerden over het hek te klimmen, maar er waren zeker 78 mensen van de beveiliging die ze in de gaten hielden.

Koen schudde zijn hoofd. De afgelopen 19 wedstrijden waren er minstens 83 of 84 hooligans gearresteerd. En ze leerden het maar niet. Er was altijd gedonder. Koen was zo niet, hij wilde gewoon genieten van het voetbalspel en zijn favorieten. Hij hoopte op zeker 16 mooie acties die goed waren voor een doelpunt. Hij hoopte op 43 spannende momenten en een wedstrijd die zeker 74 minuten superspannend en leuk waren. Ooit was hij naar een wedstrijd geweest die 69 minuten saai was. Dat was overigens niet een wedstrijd van FC Onverslaanbaar. Bij FC Onverslaanbaar wist Koen zeker dat hij zich misschien 12 seconden zou vervelen en voor de rest zat hij op het puntje van zijn stoel.

Koen had er zin in. Ze gingen eindelijk van start. Ze deden 53 keer de wave en daarna keken ze naar het voetbalspel. De eerste 20 seconden begonnen al meteen heel erg spannend, omdat Vanken – Koens favoriet – de bal meteen in bezit had. Hij dribbelde zeker 77 centimeter tot de bal werd afgenomen van een ander. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. Koen genoot van ieder moment. Er waren 15 spannende situaties vlak achter elkaar en hij haalde iedere keer opgelucht adem als de tegenpartij niet scoorde.

Er kwam iemand langs die wel 51 verschillenden snacks en 31 verschillende drankjes had. Koen begreep niet hoe hij zo veel bij zich kon hebben. Hij betaalde met 30 euro en kreeg tot zijn grote verbazing 50 euro terug. “Dit klopt niet!” zei hij, maar de verkoper was al verder gelopen en hoorde hem niet meer. Dat was makkelijk verdiend. Koen haalde 5 snoepjes uit een zakje en kauwde erop. Lekker, voor tijdens de wedstrijd.

18 minuten later kwamen er 70 zeer spannende secondes. FC Onverslaanbaar had bijna gescoord, en moest een penalty nemen. Koen draaide 24 keer met zijn duimen, in de hoop dat zijn grote favoriet Peter van Gelder het goed zou doen. Ze moesten nu echt eens scoren, vooral tegen dit team moest dat toch wel lukken.

Peter van Gelder maakte 11 kleine stappen, trapte tegen de bal en… de tijd leek een eeuwigheid te duren. Die paar seconden voelden als zeker 47 seconden. Het leek zelfs nog langer te duren. 79 seconden misschien? Maar daarna zag Koen de bal door de lucht vliegen, richting het doel en.. jawel! Een doelpunt!

Koen juichte zeker 65 keer, daarna deed hij met zijn vrienden een dansje. Hij draaide 46 keer in het rondte, daarna klapte hij 10 keer in zijn handen en riep hij 39 keer: “FC Onverslaanbaar!”

54 minuten later was het overduidelijk dat FC Onverslaanbaar ook nu weer zou winnen. Ze hadden telkens de bal en al zeker 45 kansen gehad om te scoren. De tegenpartij weerde zich goed, maar ze konden gewoon niet winnen. Daar was Koen maar wat blij om. Hij bleef schreeuwen en zingen. Hij wist dat hij zeker 58 uur lang last van zijn keel zou hebben. Dat was de vorige keer ook al zo. Toen had hij zeker 25 dagen last van zijn keel, maar toen had hij ook 90 keer harder geschreeuwd dan deze keer.

Na afloop ging hij met zijn vrienden naar de kroeg om nog na te feesten. Stef overdreef en zei dat hij 73 biertjes op kon. Zo veel geld hadden ze niet bij zich en dat was natuurlijk ook te veel alcohol, maar ze konden wel een feestje gebruiken. Er waren nog 73 andere supporters en de sfeer was goed. Er werden bij binnenkomst al meteen 21 gratis drankjes uitgedeeld. Koen nam er eentje en hief zijn glas in de lucht. “Op FC Onverslaanbaar!” riep hij.

Ze joelden 48 keer. Koen schreeuwde zeker 23 keer hoe goed zijn favoriete club was en 17 mensen riepen meteen met hem mee. Op een gegeven moment waren 60 mensen in het café tegelijk aan het roepen. Zulke feestjes maakten het voetballeven nog leuker. Koen danste 32 minuten achter elkaar en pas ver na middernacht gingen ze naar huis. Bas reed, hij had gelukkig niet gedronken.

Omdat het zo rustig op de weg was, waren ze met 34 minuten weer thuis. Tevreden ging Koen op zijn bed liggen. Hij keek naar de poster, waar hij al 86 keer naar had gekeken. Hij deed daarna zijn 2 lampjes uit. Vannacht had hij ongetwijfeld 38 verschillende dromen over deze geweldige dag. Dan kon hij nog even nagenieten.

29 seconden later viel hij al in slaap. En hij droomde inderdaad. Over de wedstrijd, 87 hooligans, 80 verschillende snacks en 56 doelpunten. Ook droomde hij over 64 biertjes in de kroeg.

Toen hij wakker werd wist hij dat hij des te meer zin had in het speciale evenement met de voetballers. Hij wilde de mannen zeggen hoe goed hij ze vond. Hij zou ze 35 vragen stellen, en vervolgens 82 minuten lang luisteren naar de 22 mooie verhalen die ze te vertellen hadden. Ja, Koen had er nu nog meer zin in. Het ging geweldig worden!

Gratis bingoverhaal van Gratisbingotegoed.com    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven