High Roller Bingo

bingocams aanbieding

Wanneer je meespeelt voor de grote geldprijzen, dan ben je een High Roller. De meest populaire plek om High Roller bingo te spelen is wel Bingocams. Hier is namelijk een bingokamer actief waarbij je het bingospel mee kan spelen met bingokaarten van €2,50 per stuk. Wanneer hier een aantal spelers meespelen dan loopt de bingoprijs voor een volle kaart al snel op naar tientallen euro’s.

Meld je nu aan bij Bingocams!

Room Jackpot

Deze bingokamer, heeft net als alle andere bingokamers, een Room Jackpot. Deze jackpot staat momenteel op . Wanneer je deze jackpot wilt winnen dan moet je met 40 getrokken ballen of minder je bingokaart vol hebben. Voor alle jackpots geldt echter wel dat je een storting verricht moet hebben, voor meer informatie kan je bij de Help pagina van Bingocams terecht.

De BigBang van Bingocams

hoofdjackpot big bang van bingocamsEr is naast de Room Jackpot ook een hoofdjackpot te winnen bij Bingocams. Wanneer je meespeelt in de High Roller Bingo dan zou je deze ook kunnen winnen. Je moet dan met 32 ballen of minder een volle bingokaart weten te krijgen. Dat is alleen wel heel erg moeilijk, maar dat is ook gelijk de reden waarom deze bingo jackpot zo groot kan groeien. Als je deze jackpot op dit moment zou winnen dan zou je deze bingoprijs krijgen: .

Speel mee voor de BigBang van Bingocams!

Bingokaarten kopen en gratis bingokaart

Een bingokaart kost met de High Roller Bingo €2,50. Je kunt maximaal 4 bingokaarten per ronde kopen. Wanneer je dit maximum koopt krijg je er van Bingocams een extra bingokaart bij. Zo kan je dus met 5 bingokaarten meespelen voor de grotere prijzen!

Spelen voor gegarandeerde jackpots

gegarandeerde jackpots van bingocamsWat ook een optie is dat is om voor gegarandeerde jackpots te spelen. Dit is mogelijk tijdens evenementen of speciale bingoronden. Afhankelijk van het type evenement of bingoronde kunnen deze jackpots oplopen tot honderden of in het geval van een finale van een evenement zelfs tot (tien)duizenden euro’s!

Bezoek Bingocams!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven