Jogobingo


jogobingoJogobingo is een online platform voor het spelen van bingo. Het is een vorm van een ‘multi player spel’, wat wil zeggen dat het spel met meerdere mensen tegelijk gespeeld kan worden. De eerste stap betreft het aanmaken van een account. Met de zelfgekozen gebruikersnaam en wachtwoord, logt de speler in. Vervolgens kiest de speler een specifieke ‘room’ uit. Hier ontmoet hij of zij andere spelers en kan het spel beginnen. Er zijn verschillende rooms om uit te kiezen. Er bestaat een room waar gespeeld kan worden voor €0.05, €0.10, voor € 0.25, of voor €0.50. Om een van deze rooms te kunnen betreden, koopt de gebruiker een bingo kaart. Afhankelijk van het bedrag van deze bingo kaart, kan er in een bepaalde room gespeeld worden. Ook het aantal spelers per room is afhankelijk van deze kaartprijs. Daarnaast is deze is dus beperkt tot een bepaald aantal gebruikers. Eén speler kan, per speelronde, maximaal tien bingo kaarten tegelijk gebruiken.
Probeer Jogobingo nu gratis

Hoe werkt het bingospel?

bingokaarten van jogobingoHet bingospel berust op een basisprincipe bij de bingo. Het gaat om het afvinken van in totaal 24 getallen. Deze zijn afgebeeld in een raster van vijf bij vijf vakken. Het middelste vak blijft blanco. Verticaal ziet de speler de letters B-I-N-G-O. In de zogenaamde B-kolom vind je de getallen 1 t/m 15 terug. In de I-kolom bevindt zich een reeks getallen van 16 t/m 30. Getallen in de N-kolom bestaan uit de reeks 31 t/m 45. De G-kolom beschikt over de reeks 46 t/m 60 en tot slot is daar de O-kolom, waar je de reeks 61 t/m 75 terug vindt. Als het bingospel begint, wordt er een willekeurige rij uitgekozen. Wanneer de speler deze rij vol heeft, ontvangt de speler de ‘pattern’. Dit is de naam voor de bingo rij waarmee de speler winst behaalt. Na deze rij speelt de gebruiker verder door voor een volle kaart: het einddoel.

Bingospel van Jogobingo:

  • Je vindt in het bingospel de variant: 75 ballen bingo
  • De te winnen prijzen per bingoronde zijn: Patternprijs en met de volle kaart
  • Elke ronde heb je een nieuw Pattern figuur, elke ronde krijg je dus weer een andere kans om te winnen
  • Je kunt onbeperkt gratis bingo spelen en hiermee kleine prijzen winnen in de ‘Gratis bingo kamers’

Klik hier en neem een kijkje bij Jogobingo

Prijzen en opwaarderen

Het spelen op Jogobingo kan geldprijzen opleveren. Echter, dit is alleen mogelijk wanneer er voor de bingo kaarten, die de gebruiker nodig heeft om te spelen, betaald is. Dit kan door middel van opwaardering bij Jogobingo. Jogobingo verschillende betaalmogelijkheden. Met deze mogelijkheden kan de speler een bedrag van maximaal €100 storten.

Gratis spelen

Wanneer de speler liever geen geld in wil leggen, kan deze kiezen voor een gratis spel. Dit heet ook wel ‘play for fun’; spelen voor het plezier. Er kan kosteloos, meerdermaal, meegespeeld worden wanneer de gebruiker op de ‘Fun’ knop drukt. Zogenaamde ‘funspelers’ hebben slechts toegang voor beperkte tijd. Deze regel is opgezet, zodat de funspelers niet ongelimiteerd een plaats in de room bezet houden. Na een bepaalde tijd zal gevraagd worden een andere room te kiezen of mee te spelen door geld in te leggen.
Probeer nu het gratis bingo spelen onbeperkt uit!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven