Gratis bingo bij Jogobingo


Gratis cash geld winnen. Wie wil dat nu niet? De bingosite Jogobingo geeft je die mogelijkheid. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is er een spelersaccount aan te maken, deze vervolgens via je e-mailadres te verifiëren en tenslotte met je nieuwe accountgegevens in te loggen op de Jogobingo-site.

Kies je gratis virtuele speelzaal

in het overzicht van jogobingo kan je een gratis bingokamer zoekenEenmaal ingelogd klik je op de roodomrande rooms-knop die linksonder op je scherm staat. Er verschijnt dan een venster in beeld waarop alle actieve virtuele speelzalen vermeld staan. Om snel een duidelijk overzicht te krijgen van alle gratis speelmogelijkheden, klik je vervolgens in het linkerpaneel van dit venster op ‘free rooms’. Afhankelijk van het tijdstip waarop je de site bezoekt, kun je daarna kiezen uit 1 tot 4 verschillende speelzalen om gratis in te spelen.

Dubbele kans op gratis winst

twee gratis bingokaarten per ronde bij jogobingoAls je zo’n virtuele zaal betreedt is meestal al een bingoronde aan de gang. Wacht rustig totdat een volle bingokaart is bereikt en reserveer vervolgens je gratis bingokaarten voor de nieuwe spelronde. Per speler mag je telkens met maximaal twee gratis kaarten meedoen. Net als bij de betaalde variant van Jogobingo is het eerst de bedoeling dat de spelers een bepaald patroon op hun speelkaarten vol weten te krijgen. Daarna wordt gespeeld voor een compleet gevulde bingokaart.

Hoe meer deelnemers, des te interessanter de prijzenpot

wanneer er meer spelers in een gratis speelzaal zijn worden de prijzen verhoogdDe hoogte van de cashprijzen die je per bingoronde kunt winnen is afhankelijk van het aantal deelnemers in een virtuele zaal. Het is dus verstandig om al bij het kiezen van de virtuele speelzaal je voorkeur te geven aan de zaal waar het het drukst is. Elke gratis speelzaal biedt plaats aan maximaal 200 deelnemers.

Zet je winst in voor nog grotere geldprijzen

In de regel is de inhoud van de prijzenpot erg bescheiden en varieert deze van enkele tientallen centen tot maximaal een euro. Dat zijn weliswaar geen wereldschokkende bedragen, maar je kunt de cash die je op deze manier wint natuurlijk wel weer gebruiken om kaarten te kopen voor de betaalde bingospellen van Jogobingo. Op die manier zorgt de gratis bingo bij Jogobingo er dus vervolgens voor dat je kans kunt maken op aanmerkelijk grotere geldprijzen.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven