Uitbetalen bij Jogobingo

jogobingoDe bingosite Jogobingo is een populair online bingospel. Je kunt hier zowel gratis als betaald meespelen. In beide gevallen kan je geld winnen, waar het in de gratis variant om zeer kleine bedragen gaat kunnen in de bingokamers waar je voor geld mee kan spelen de prijzen hoog oplopen! En dan is het goed om te weten wanneer je geld kan laten uitbetalen.

Aanmelden om te kunnen spelen

Wanneer je mee wilt spelen is het tegenwoordig verplicht een account te hebben bij Jogobingo. Vroeger was dit niet noodzakelijk en kon je ook als gast meespelen, maar deze functie wordt tegenwoordig niet meer ondersteund.

Minimale uitbetaling

Wanneer je een uitbetaling aanvraagt moet er minimaal €50 op je account staan. Dit is namelijk het minimale uitbetalingsbedrag wat Jogobingo hanteert. Dit is relatief hoog, want je kunt bij de meeste andere bingosites (bijvoorbeeld als je laat uitbetalen bij Bingocams) vaak al vanaf €25 laten uitbetalen.

Heb je bij Jogobingo dus minder tegoed op je account staan dan het minimale bedrag van €50 dan is het niet mogelijk om een uitbetaling aan te vragen.

Het aanvragen van een uitbetaling

Wanneer je een uitbetaling kan aanvragen dan moet je eerst in het bingospel inloggen. Wanneer je bent ingelogd moet je naar een willekeurige bingokamer gaan. Dit is nodig om bij het ‘CASHIER’ menu te komen, klik hierop en selecteer de optie ‘CASHOUT’. Volg vervolgens de instructies om het geld uit te laten betalen.

Uitbetalingsgegevens

Wanneer je een uitbetaling aanvraagt moet je het e.e.a. opgeven. Hieronder valt natuurlijk je bankrekeningnummer (je IBAN nummer) en het gewenste bedrag wat je wilt laten uitbetalen. Maar ook wordt je e-mailadres gevraagd. Dit is ter verificatie, het is dus belangrijk dat je hetzelfde e-mailadres opgeeft welke je ook bij je registratie van je account hebt opgegeven.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven