Opwaarderen bij Maria Bingo

Maria is een website waar u ook deel kunt nemen aan het online bingospel. Je kunt hier plaats nemen in één van de beschikbare bingokamers waar je bingo voor geld kunt spelen. Wel moet je hiervoor een storting verrichten, hoe het opwaarderen in zijn werk gaat en wat er bij komt kijken gaan we in dit artikel behandelen.

Beginnen met bingo voor geld

Wanneer je bij Maria het bingospel voor geld mee wilt spelen moet je eerst een account aanmaken. Na het aanmaken van je account kan je gebruik maken van een welkomstbonus van Maria Bingo. Hierbij doe je een storting en krijg je een percentage van je storting extra op je account bijgeschreven. Zo kan je met hetzelfde geld dus veel langer spelen. Wanneer je een account hebt aangemaakt kan je via het menu item ‘MY WALLET’ een storting verrichten.

Stortingsmogelijkheden

Alle reguliere stortingsmogelijkheden worden ondersteund bij Maria Bingo. Een enige uitzondering is het onderdeel telefonisch opwaarderen, deze is bij deze bingosite niet beschikbaar. Eén van de voordelen van Maria is dat het minimum bedrag om te storten op €5,00 staat. Normaliter ligt deze grens op €10,00. Voor beginnende spelers is het dus makkelijk om snel kleinere bedragen te storten.

Opwaardeermogelijkheden

  • Creditcard: minimale storting €10,00
  • Neteller: minimale storting €15,00
  • Paysafecard: minimale storting €10,00
  • Bankoverschrijving: geen minimale storting, je mag elk gewenst bedrag storten    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven