Mobiel bingo spelen

bingo spelen op mobiel en tablet

mobile bingocams appSinds het einde van Januari 2015 is het op de mobile versie van Bingocams ook mogelijk om bingo te spelen. Voorheen waren enkel de casino gerelateerde spellen beschikbaar, maar nu kan je dus ook het bingospel spelen op je mobiel!

Mobiel bingo spelen kon voorheen alleen met app waarbij je eigenlijk de ware essentie van het bingospel miste. En dat is contact met je medespelers. De mogelijkheid van Bingocams Mobile bieden de optie van chatten met je medespelers wel aan! Je kunt nu dus ook gezellig op je mobiel bingo spelen en tegelijkertijd chatten met je bingovrienden en -vriendinnen.

Speel Bingocams Mobiel!

Voordat je mobiel bingo kunt spelen

stand voor je mobiel om bingo te spelenWil je mobiel bingo spelen dan is dit mogelijk, wanneer je het beeldscherm van je mobiel kantelt. Dit is nodig om de bingokamers met de bijbehorende informatie te tonen. Daarnaast kan enkel op deze wijze ook het bingospel correct worden getoond wanneer je in een bingokamer aanwezig bent.

Het kan zijn dat je scherm niet kantel, omdat schermrotatie in de instellingen van je mobiel zijn uitgeschakeld. Onze tip: zoek in google op je mobiel i.c.m. het zoekwoord ‘Schermrotatie aanzetten’. Wanneer je de schermrotatie aan hebt staan dan heb je toegang tot het mobiele bingospel van Bingocams.

Juist ingesteld? Begin dan hier met spelen.

Kiezen van de bingokamers

bingokamers op een rij in de bingocams mobile appWanneer je begint met het mobiel bingo spelen dan krijg je een keuze uit tig verschillende bingokamers. Allereerst kan je een type bingokamer selecteren, als je al weet welke bingo jij wilt spelen. Zo zijn er een drietal opties;

  • 75 ballen bingo
  • 90 ballen bingo
  • Prebuy bingokamers

De Prebuy bingokamers zijn bingokamers waarbij een voorverkoop van toepassing is. Je kunt in deze kamers, alvorens de bingoronden van start gaan, bingokaarten kopen. Je hoeft dan niet tijdens de bingoronden aanwezig te zijn. Deze optie kan interessant zijn wanneer je graag mee wilt doen aan een Jackpot Toernooi, maar je bijvoorbeeld een verjaardag hebt en dus niet aanwezig kunt zijn.

aanmelden voor bingo spelen op mobiel

Meedoen aan de mobiele bingo!

bingokaarten kopen in het mobiele bingospelOm mee te doen aan de mobiele bingo kan je tijdens de bingoverkoop bingokaarten kopen. Wanneer een er nog een ronde bezig is, terwijl je tijdens deze ronde niet meespeelt, dan kan je ook alvast kaarten bestellen voor de aankomende bingoronde.

Speel mee met de mobiele bingo en win mooie prijzen!

Maximum te kopen bingokaarten
De hoeveelheid bingokaarten die je tijdens een ronde kan komen is per bingokamer gelimiteerd. Het maximum aantal ligt op 40 bingokaarten. Maar er zijn ook kamers waar je maximaal 2, 5, 10 of 20 bingokaarten per bingoronde kan kopen.

Chatten tijdens het mobiel bingo spelen

chatten tijdens het mobiel bingo spelenJe zoals gezegd tijdens het bingo spelen op je mobiel chatten met je medespelers. Het chatvenster vind je aan de rechterzijde van je scherm. Deze staat normaliter in klein formaat op je scherm, maar door erop te klikken kan je het chatvenster uitklappen.

Wanneer het chatvenster is uitgeklapt dan zie je dat er ook een aantal standaard opmerkingen staan die je tijdens het bingospel vaak tegen zult komen. Bijvoorbeeld de afkorting GF om iemand te feliciteren met het winnen van de bingo en DJW voor het bedanken voor de felicitaties die je ontvangt wanneer je de bingo wint. Daarnaast kan je ook gewoon meechatten, door onder in het tekstscherm je bericht te sturen.

Opwaarderen met de Bingocams Mobile App
Je kunt op de mobile app van Bingocams ook opwaarderen. Hiervoor moet je op het uitklapbare menu klikken om vervolgens op ‘Deposit’ te klikken.

Door de beperkte grootte die een mobiel heeft worden de beschikbare bonuscodes op de mobiele versie van Bingocams niet weergegeven. Wil je deze verzilveren moet je deze dus eerst vanuit de mail kopiĆ«ren om vervolgens in het vak voor de ‘Bonuscode’ te plakken. Dit geldt zowel voor de stortingsbonussen als de gratis bonus codes.

Wil je meespelen? Bekijk hier de Bingocams Mobile App!
aanmelden voor bingo spelen op mobiel
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven