Online kerst bingo

kerstbingo reserveren

Via www.onlinebingokaart.nl boek je de ideale bingo voor je bedrijf.

Hoe werkt het bingospel? De organisator van de bingo trekt nummers. Na elk getrokken nummer kunnen de deelnemers deze aanklikken op hun kaart, waarna het vakje zal worden ingekleurd. Als een deelnemer verkeerd heeft geklikt, klikt hij/zij nog eens op hetzelfde nummer, waardoor het vakje weer ontkleurd wordt en hij/zij het juiste nummer aan kan klikken. Hiernaast kan de organisator van het spel een nieuw spel starten, de kaarten verwijderen en heeft hij een duidelijk overzicht van de getrokken nummers en ziet alle kaarten van de deelnemers zodat hij de voortgang van het spel op de voet kan volgen. Heeft er iemand bingo? Dan kan de organisator eenvoudig de kaart van de betreffende deelnemer zoeken en ziet direct of die gene bingo heeft. Hierin kun je nog kiezen om de ‘chatfunctie’ te gebruiken, waarin iemand bijvoorbeeld ‘BINGO’ kan typen. Of door de ‘mute functie’ te gebruiken, door de microfoon aan te zetten en ‘BINGO’ te roepen.

het online kerst bingo spel

Kerst BINGO

  • Vanaf: 50 incl. BTW
  • Speciale themabingo voor kerst!

Boek nu!

Hoe verstuur je de bingokaart?

Het spel werkt met een deelnemerspagina, wat betekent dat je één link gebruikt die je naar iedereen kan sturen. Je hoeft dus niet iedereen apart een mail te sturen, wat enorm veel tijd bespaard. Om een bingokaart te krijgen moet je een naam invullen. De kaart wordt dan opgeslagen onder de opgegeven naam, zodat deze op de beheerderspagina kan worden ingeladen.
kerstbingokaart

Hoeveel kost de bingo?

Tot twintig personen kost de bingo €40,-. Deze bingo is in huisstijl van onlinebingokaart.nl.

Wil je een bingo in eigen huisstijl is dat voor twintig personen €50,-.

Voor een themabingo (zoals bijvoorbeeld de kerstbingo: Ho Ho Ho BINGO) is dat voor twintig personen €50,-.

Heb je een bingo nodig voor meer dan twintig personen? Dan kun je de prijs berekenen op de website: onlinebingokaart.nl. Hier zijn op diverse pagina’s prijsmodules beschikbaar waar je voor de verschillende bingo’s gelijk een exacte prijsopgaaf kunt ontvangen.

Indien je de bingo binnen twee werkdagen nodig hebt, is er een spoedtoeslag van toepassing.


bedrijfsbingo het bingospel

Bedrijfsbingo

  • Vanaf: 40 incl. BTW
  • Kan worden aangepast aan eigen huisstijl!

Boek nu!

Wat krijg je?

Je krijgt vier links: een link naar de deelnemerspagina, de organisatiepagina met een digitale bingomolen, de organisatiepagina voor gebruik van een fysieke bingomolen en een link naar de spelhandleiding. Het bingospel wordt speciaal voor jullie klaargezet en indien wenselijk aangepast naar eigen huisstijl. Het spel is ook met een gereduceerd tarief te verkrijgen in de huisstijl van onlinebingokaart.nl.

Wat moet je zelf nog regelen?

Je moet het bingospel bestellen via onze website. Vervolgens moet je een vergadering aanmaken in Microsoft Teams. De link die je met het aanmaken van de vergadering krijgt moet je opslaan, zodat je deze in de uitnodiging voor de bingo kan versturen. Je kunt er voor kiezen om cadeautjes te kopen, want met leuke prijzen is een bingo stukken spannender! (Het is handig om vooraf te bedenken hoeveel prijzen je per ronde wilt uitreiken). Nodig iedereen uit voor de bingo. Met ons spel is dat heel eenvoudig. Je stuurt een uitnodiging met daarin een link naar de Microsoft Teams vergadering en een link naar de deelnemers pagina. Daarnaast is het handig om het spel even te oefenen met een paar collega’s voordat je de bingo organiseert, zodat je vooraf weet hoe alles werkt. Als je deze stappen hebt doorlopen hoef je nog maar een ding te doen: gezellig starten met de bingo!

Reserveer de Kerst BINGO!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven