ShinyBingo

welkomstbonus van shiny

shinybingoOntvang nu 5 euro gratis bingotegoed bij ShinyBingo. Via onze website krijg je de promotiecode en kan je snel in aanmerking komen voor gratis bingogeld.

Bent u nieuw op gebied van online bingo? Wilt u graag een uitleg over het bingospel en een website alvorens je bij ShinyBingo een account aanmaakt? Speciaal voor u hebben we een artikelen reeks gemaakt, welke ook wel bekend staat als de ‘Beginnen met bingo spelen bij ShinyBingo’ artikelen reeks.

In deze reeks behandelen we naast het aanmaken van een account ook de werking van het bingospel, de functionaliteiten van de website en de financiële zaken, zoals het storten, de bonussen en het uitbetalen van gewonnen bingoprijzen.

Meld je aan bij Shinybingo.com

Wil jij ook bingo spelen op het internet? Dan proberen we je met deze website goed in te lichten over alle zaken welke bingogerelateerd zijn. Zo kan ook jij genieten van de mooiste bonussen, de leukste acties en weet je alle in’s en outs met betrekking tot het online bingo spelen.

Lees over de bonussen, wat deze inhouden en welke regels hier aan verbonden zitten, de mogelijkheden tot opwaarderen en nog veel meer. Kom dus voor je begint met de online bingo bij ShinyBingo langs om goed ingelicht aan de slag te gaan met het leukste spel op het internet!

Maak een account aan bij ShinyBingo en speel mee voor geld

Bingo bonussen

Een bingo bonus zal eigenlijk overal wel terugkomen. Is het niet bij de aanmelding dan is het wel bij je eerste storting. Wij van ShinyBingo vinden het echter wel belangrijk dat je hier wat over weet alvorens je begint met het spelen van bingo. Een bonus wordt je aangeboden onder voorwaarden. Je kunt deze bijvoorbeeld niet direct laten uitbetalen. Dit zou namelijk betekenen dat een bingo aanbieder niet zou kunnen bestaan, omdat het wel echt speelgeld blijft. Je moet een bonus een aantal keren rondspelen voor je het ‘vrijgespeeld’ hebt. Hoe vaak je het geld moet inzetten kan verschillen per bonus die je accepteert. Een gratis bonus, waarbij geen storting vereist is, moet je vaker rondspelen als een bonus waarbij je een storting doet. Je kunt deze gegevens altijd nalezen bij de ‘Bonusterms’ of ‘Bonus regelement’ bij een bingoaanbieder.

Vrijspelen van je bonus bij ShinyBingo
vrijspelen van bonussen

Bonus op je storting

eerste stortingsbonusJe krijgt niet altijd een bonus op je storting. Maar er zijn speciale momenten wanneer dit wel het geval is. Een van die moment is bijvoorbeeld je eerste storting die je doet bij een ShinyBingo. Je krijgt hierbij namelijk een bonus van 300% tot maximaal 150 euro. Wanneer je voor de eerste maal een storting uitvoert, waarbij je bijvoorbeeld 10 euro stort, dan krijg je naast de 10 euro van je storting 30 euro aan bonus op je account.

Naast deze eerste stortingsbonus worden er genoeg acties georganiseerd om met een bonus je speeltegoed op te waarderen. Het kan dus raadzaam zijn om wat grotere bedragen te storten, zodat je kan doorspelen tot de volgende actie is. Misschien heb je die actie trouwens helemaal niet meer nodig als je een bingo jackpot wint. Als je de nieuwsbrief van een aanbieder krijgt dan staan hier vaak wat nieuwtjes in. Mocht het tijd zijn om een storting te doen dan moet je deze nieuwsbrief even goed in de gaten houden. Want bingo spelen doe je het liefst zo lang mogelijk om een grotere kans te maken om zo’n grote bingo jackpot!

Meld je aan voor de bonus van 300% op je eerste storting!

Gratis bonus bij aanmelding

5 euro gratisOm je de mogelijkheid te bieden om het bingospel van een aanbieder uit te proberen krijg je een zogenoemde ‘Gratis bingo bonus’. Voor deze bonus hoef je geen storting te doen, maar krijg je bij aanmelding automatisch speelgeld op je account gezet. Bij ShinyBingo betreft deze bonus € 5,00 aan speeltegoed, één van de hoogste bonussen welke je kan incasseren met de bingo zonder dat je een storting hoeft te doen! Deze bonus moet je vaker rondspelen dan de bonus die je verkrijgt wanneer je een storting doet. Maar functioneel is het wel. Want met een paar euro kan je vele bingoronden meespelen alvorens je speeltegoed op is. Daarnaast maak je tijdens deze ronden natuurlijk ook nog kans om de bingo te winnen. Kortom, genoeg ruimte om het bingo spelen bij de betere bingo aanbieder te proeven!

shiny bingoShinyBingo is een veelzijdig online speelplatform dat naast een uitgebreid assortiment aan bingomogelijkheden, diverse gegarandeerde en progressieve jackpots en een eersteklas loyaliteitsprogramma, ook een grote variatie andere spelmogelijkheden biedt.

Spelen bij ShinyBingo

De speler wordt verwelkomd met €5 gratis speltegoed en een 300% bonus op de eerste storting. Dit levert bij €10 direct €30 extra op. Na inloggen kan een bingokamer uitgekozen worden door te klikken op ‘Play Now’. De kamers kennen twee spelvarianten. In de 90 bal kamers win je standaard met 1 lijn, 2 lijnen of een volle kaart. Naast deze standaard prijzen kent het 75 bal spel enkele verrassende variaties.

Meld je aan voor €5 gratis speltegoed

Soorten bingo’s

  • Binnen de 90- en 75 bal bingovarianten kan er de hele dag gekozen worden voor diverse kamers met kaartprijzen van €0,05 tot €1,00 en oplopende jackpots.
  • Daarnaast kan er onder bepaalde voorwaarden in de speciale ‘Gratis Kamers’ meerdere keren per dag voor niets gespeeld worden.
  • Twee keer per dag worden er in de ‘Toernooi Kamers’ gegarandeerde jackpots uitgedeeld: ‘s ochtends € 250 in de ‘Rainbow Riches’ kamer en ‘s avonds twee keer €125 en een keer € 250 in de ‘Pot Of Gold’ kamer.
  • Verder zijn er periodiek gegarandeerd grote jackpots van duizenden euro’s te winnen.

Opwaarderen

Er worden verschillende betaalmogelijkheden geboden, onder andere via je eigen bank met Ideal. Ook kun je bellen en met de verkregen code je tegoed bijwerken (Pay per call). En er kan ook betaald worden met de Europese Paysafecard, een prepaid kaart speciaal voor het kunnen doen van internetaankopen. Deze is, behalve online, bij diverse gangbare verkooppunten te krijgen zoals supermarkten en sigarenwinkels.

Gratis bingo

Afgezien van het gratis begintegoed van €5 zijn er ook gratis speelrondes in de ‘Gratis Kamers’. In de ‘Magic Money’ kamer kan er om 22:30 in totaal €75 gewonnen worden, als je in de afgelopen 24 uur een storting hebt gedaan van minimaal €10. In de ‘Fantasy Freebie’ kamer kun je vier keer per dag gratis terecht, als je in de afgelopen 14 dagen minstens €10 hebt gestort.

ShinyBingo bonussen

300 procent welkomstbonusDe beginnende speler krijgt direct bij de eerste storting een bonus ter waarde van 300% van het gestorte bedrag. Verder is er de 50% stortingsbonus (Reload Bonus). Met deze code, die per e-mail beschikbaar wordt gesteld, is een storting anderhalf keer zoveel waard. Verder valt er via het loyaliteitsprogramma ook extra voordeel te behalen.

Wil je ook gebruik maken van deze bonussen? Meld je dan nu aan!

Loyaliteit bij ShinyBingo

loyaliteits programma shinybingoAls vaste klant zijn er 90 niveaus te bereiken, verdeeld over 10 kleuren. Het opsparen van ervaringspunten (XP’s) begint direct: één voor elke gespeelde euro. Per niveau wordt er aangegeven hoeveel punten je nog nodig hebt om het volgende niveau te bereiken. Zodra dit gebeurt wordt dit beloond met gouden munten (Gold Coins), die omgeruild kunnen worden voor bonuspunten om bingo mee te spelen. Naarmate je niveau hoger is, groeit het aantal aanbiedingen en privileges mee.

De dienstverlening bij ShinyBingo wordt verder afgerond met allerhande andere soorten spelen, inclusief kras- en casinospelen, een online klantenservice, een keur aan moderne communicatiemogelijkheden en een veilige speelomgeving.

Promotiefilmpje van ShinyBingo.com
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven