Bingo met geld spelen

welkomstbonus van shiny

Je begint normaliter eerst met gratis bingo spelen bij een aanbieder. Er wordt je namelijk bij het registeren een bonus aangeboden waarmee je het bingospel eerst gratis kan uitproberen. Wanneer je het bingospel leuk vindt dan volgt normaliter de volgende stap: Bingo met geld spelen. Maar voor je begint met het spelen voor echt geld willen we je graag inlichten over de hier aan gerelateerde onderwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een stortingsbonus bij je eerste storting, maar die bonus kan je natuurlijk niet gelijk uitbetalen. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk; hoe kan ik het beste beginnen met het bingo voor geld spelen.

Meld je aan bij ShinyBingo

Om te beginnen

Bingo is een spel waarbij de gezelligheid centraal staat. Maar je kunt er ook leuke prijzen mee winnen. Grote jackpots staan vaak met grote letters aangekondigd. Maar dat is dus niet de reden dat jij je moet laten verleiden om online bingo met geld te gaan spelen. Het is namelijk het belangrijkst dat je het erg gezellig vindt en dat je er wel op let dat je niet onverantwoord veel geld op je bingoaccount stort. Het kopen van levensbehoeften gaan namelijk altijd voor de gezelligheid. Gelukkig is er ook een mogelijkheid om je gratis te vermaken in diverse bingokamers bij de betere bingo aanbieders. Hierbij hoef je dus geen storting te doen, maar kan je gratis meespelen om kleine (maar wel echte) geldprijzen!Speel mee met de bingo voor geld, klik hier!

Opwaarderen met Paysafecard

bingo met geld middels paysafe cardEen optie om anoniem je speeltegoed op te waarderen is door een Paysafecard te kopen. Deze kaart kan je met contant geld kopen bij één van de vele verkooppunten.

Daarna kan je deze kaart bij de website van ShinyBingo verzilveren en kan het spelen voor echt geld eindelijk beginnen. Goed om te weten: Je hoeft niet direct het volledige tegoed van de Paysafecard te verzilveren wanneer je een transactie doet. Je kunt dit ook in meerdere malen opsplitsen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om met een Paysafecard van 50 euro 5 maal op te waarderen met een bedrag van 10 euro.

  • Opwaarderen met Paysafecard kan vanaf 10 euro

Lees meer hierover in het artikel: Bingo met Paysafecard

Je eerste storting

Als je besluit om te beginnen om bingo met geld te gaan spelen dan ga je de eerste storting verrichten. En dan wacht je een aangename verrassing! Je krijgt namelijk een bonus over je eerste storting. Deze bonus maakt het mogelijk om langer met je speelgeld te spelen, want je krijgt naast het gestorte bedrag ook gelijk het speelgeld op je rekening geschreven. Belangrijk om te weten is dat een bonus altijd over 1 storting gaat, tenzij anders vermeld. Doe je dus een eerste storting dan kan je niet een tweede keer gebruik maken van de zogenoemde ‘eerste stortingsbonus’. Sommige aanbieders geven overigens ook nog op je tweede storting een bonus, maar over het algemeen is deze bonus lager als je eerste storting. Bedenk dus eerste hoeveel je wilt storten alvorens je een bedrag stort, want de mogelijkheid om gebruik te maken van de eerste stortingsbonus krijg je maar 1 maal.

Acties

Wanneer je aangemeld bent moet je zorgen dat je de nieuwsbrief ontvangt van de bingoaanbieder. Hierdoor blijf je namelijk op de hoogte van alle acties. Zo kan je soms gratis speelgeld krijgen om het bingo spelen te hervatten of krijg je op je storting een bonus. Wil je dus beter bingo spelen door gebruik te maken van voordelige of gratis acties dan moet je er zeker van zijn dat het ontvangen van de nieuwsbrief staat aangevinkt, dit is meestal bij je accountgegevens terug te vinden.

Bezoek de website van ShinyBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven