Bingo met Paysafecard betalen

welkomstbonus van shiny

bingo met geld middels paysafe cardNaast de
diverse mogelijkheden om je speeltegoed op te waarderen heeft ShinyBingo ook een optie aan haar website toegevoegd om met Paysafecard te betalen. Dit is een soort van prepaid kaart welke je bij veel winkels kan kopen, wat de meeste mensen overigens niet weten. Zo kan je deze kaart kopen in bijvoorbeeld een tankstation of bij de sigarenboer. Wil je de exacte verkooplocaties weten dan raden we je wel even aan om naar een verkooppunt bij jou in de buurt te zoeken.

Meld je aan bij ShinyBingo

Waarom zou ik met Paysafecard betalen?

Een voordeel van Paysafecard is dat je anoniem bent. Je ziet dus geen storting staan vanaf je rekeningafschrift. Je kunt immers bij bijvoorbeeld een benzinepomp een kaart met contant geld kopen. Je laat hierdoor dus geen persoonlijk nummer achter, wat je met een betaling via de bank wel zou hebben.

Hoe kan ik mijn speeltegoed met Paysafecard opwaarderen?


Eenmaal een kaart gekocht hebbende wil je natuurlijk je speeltegoed zo snel mogelijk opwaarderen. Je zult allereerst moeten inloggen op ShinyBingo.com, na het inloggen zie je in het beginscherm ‘Deposit’ in het linker menu staan. Wanneer je hier bent kan je op de button ‘Paysafecard’ klikken, het veld wat hierbij zichtbaar wordt is trouwens niet voor je code op de kaart, die is een bonuscode veld. Hier moet je dus niets invullen, tenzij je een bonuscode (kan of) wil gebruiken. Selecteer het bedrag waarmee je wil opwaarderen en klik daarna ‘Proceed with deposit’ om je Paysafecard te verzilveren.

Bezoek de website van ShinyBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven