Bingo met Skrill betalen

welkomstbonus van shiny

Skrill is een online betalingsmiddel. Voorheen heette deze internetdienst Moneybookers, maar sinds 2011 vond er een rebranding plaats. Binnen de bingomarkt heeft deze betalingsmethode vrijwel geen marktaandeel.

Waarom zou ik met Skrill betalen?

De enige reden die wij voor jou kunnen bedenken om voor Skrill te kiezen is omdat je hier al een account hebt. Het is namelijk handiger om een stortingsmethode te kiezen waar je al gebruik van maakt. Mocht je gewenste stortingsmogelijkheid niet aanwezig zijn dan is het altijd nog mogelijk om de mogelijkheid om middels SKrill op te waarderen te benutten door je bij Skrill te registreren.

Meld je aan bij ShinyBingo

Hoe kan ik mijn speeltegoed met Skrill opwaarderen?

Hiervoor moet je eerst inloggen op ShinyBingo.com. Als je ingelogd bent dan zie je in het linkermenu de button ‘Deposit’ staan. Klik hierop. Je gaat dan naar de betalingspagina. Klik hier op het logo van Skrill, selecteer het door jouw gewenste bedrag en voer eventueel een bonus code in. Klik vervolgens op de ‘Proceed’ knop om je betaling in het scherm van Skrill uit te voeren.

Kan ik een bingo bonus bovenop mijn storting ontvangen?

Ja, mits je een bonus code in je account hebt staan. Om dit te controleren moet je naar de stortingspagina. Hier zie je onder de beschikbare stortingsopties bij ShinyBingo ook je persoonlijke bonus codes. Gratis bonus codes zijn te gebruiken zonder hiervoor een storting te hoeven verrichten. Stortingsbonussen zijn percentuele bonussen waarmee je bovenop je gestorte bedrag een percentage van dit bedrag als bonus ontvangt.

Bezoek de website van ShinyBingo

Ben jij al fan?

Deel ons nu op Facebook met je vrienden.