Bingo spelen bij ShinyBingo

welkomstbonus van shiny

Dit artikel is een onderdeel van de ‘Beginnen met bingo spelen bij ShinyBingo’ artikelen reeks:

Wil jij graag beginnen met het spelen bij ShinyBingo? Dan helpen wij je graag op weg! We zullen op dit artikel ingaan op de zaken die voor beginnende spelers interessant zijn. Hiermee proberen we je uit te leggen hoe alles werkt en waar je wat kunt vinden. Als het goed is kan je met deze uitleg en verwijzingen beginnen om gezellig bingo te spelen bij de nieuwste website!

Bezoek ShinyBingo

Beginnen met bingo spelen

5 euro gratisWil je beginnen bij ShinyBingo.com dan zul je hier eerst een account aan moeten maken, klik hier om je aan te melden. Na aanmelding kan het spelen gelijk beginnen. Je krijgt bij aanmelding namelijk een bonus van € 5,00. Je hoeft deze bonus niet te verzilveren en je hoeft hier geen storting voor te verrichten, deze krijg je namelijk automatisch op je account gezet wanneer je een account bij deze website opent.

De beginbonus

eerste stortingsbonusAan bonussen zitten voorwaarden verbonden, we leggen je dit graag uit in het artikel Gratis bingo bonus. Om het kort uit te leggen, je moet bij een bonus het bedrag van de bonus een minimaal aantal keren inzetten. Dit gebeurt om te voorkomen dat deze optie misbruikt wordt. Voor alle bonussen waarbij je geen storting hoeft te doen moet je de bonus 10 maal inzetten. Wat je van de 5 euro overgebleven is nadat je voor 50 euro aan bingokaarten hebt gekocht wordt verzilvert in echt bingotegoed. Wil je het maximale uit je beginbonus halen dan raden we je aan het artikel Gratis bingo spelen voor echt geld te lezen. Hierin leggen wij uit hoe je de gratis bonus het beste kan gebruiken.

Je start met bingo spelen

Wanneer je aanmeld bent bij ShinyBingo kan je inloggen. Na het inlogscherm kan je kiezen uit twee verschillende bingovarianten. De meest gespeelde bingovariant is 90 ballen bingo. Maar je kunt ook kiezen om 75 ballen bingo te spelen. Het voordeel van deze variant is dat de bingo sneller zal verlopen. Want met minder ballen ben je sneller klaar met een bingoronde. Wanneer je op een van de knoppen klikt dan opent zich het speelscherm. In dit speelscherm kan je kiezen uit diverse kamers. De volgende onderdelen opgenomen in het speelscherm; 90 Ballen bingo, 75 Ballen bingo, Gratis bingo kamers, Toernooi kamers en Casino spellen. Om één van de kamers te betreden moet je op de knop ‘>> Speel’ klikken.

Bezoek de website

beginnen met bingo spelen
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven