Werking van het bingospel

welkomstbonus van shiny

Dit artikel is een onderdeel van de ‘Beginnen met bingo spelen bij ShinyBingo’ artikelen reeks:

Wanneer je hebt gekozen voor de kamer waar jij bingo wilt spelen dan begint het spelen pas echt. Je kunt je bingokaarten kopen, waarmee je elke ronde weer kans maakt op de prijzen. We leggen je dan ook graag uit hoe het spel zijn verloop kent en wat je met het welke instellingen je kan gebruiken.

Maak een account aan bij ShinyBingo

Bingokaarten kopen

automatisch bingokaarten kopenElke ronde weer kan je bingokaarten kopen. Bij elke 4 bingokaarten krijg je er van ShinyBingo 1 extra als bonuskaart. Deze bonuskaart is een toevoeging die volwaardig meetelt. Val je met deze kaart in de prijzen dan zul je dus gewoon de te winnen prijs winnen. Bij het kopen van bingokaarten zijn een tweetal functies te gebruiken. Je kunt, als je in een bingoronde zit, alvast voor de volgende ronde kaarten kopen. Dit kan je aan de linkerzijde van het speelscherm regelen door naar het tabblad ‘Kaarten’ te gaan. Wil je elke ronde een specifiek aantal of gewoon alle bingokaarten kopen dan kan je de functie ‘Onthouden’ aanvinken. Hiermee koop je standaard de hoeveelheid bingokaarten welke jij geselecteerd hebt. Deze automatische functie is enkel actief als jij in de bingokamer bent. Tevens moet je dit bij het betreden van een bingokamer weer activeren, althans, wanneer je deze functie wenst te gebruiken.

Klik hier om mee te spelen bij ShinyBingo

De bingoronde en de te winnen prijzen

Een nieuw ronde, met nieuwe kansen! Een ronde duurt normaliter een aantal minuten. Tussen de ronden is een pauze van 1 minuut opgenomen. In deze tijd kan je bingokaarten kopen, mocht je de functie ‘Onthouden’ niet gebruiken, of kan je even wat te drinken halen. Wanneer je bingoronde begint zie je links bovenin de te winnen prijzen. Per type kamer kunnen de prijzen en de verdeling hiervan verschillen. Daarom dat we je de te winnen prijzen per onderdeel toelichten.

prijzen winnen in een bingoronde

90 Ballen bingo: Je kunt per ronde een drietal bingoprijzen winnen en daarnaast is het ook nog mogelijk om een jackpot te winnen. De verdeling van de bingoprijzen is als volgt; Eerste winlijn, Twee winlijnen en een Volle bingokaart (ook wel Full House genoemd). De winlijnen zijn horizontaal geori├źnteerd.

75 Ballen bingo: Bij 75 Ballen bingo kan je per ronde 5 bingoprijzen winnen. Verschillend per bingoronde zal deze horizontaal of verticaal zijn. De prijzen in de 75 ballen kamers kennen de volgende verdeling; Eerste winlijn, twee winlijnen, drie winlijnen, vier winlijnen en een volle bingokaart.

Gegarandeerde jackpots: Naast de normale jackpot zijn er ook gegarandeerde jackpots te winnen, deze worden op de evenementen pagina gepubliceerd. Dan weet je dus wanneer je voor de echte grote prijzen mee kan spelen die er gegarandeerd tijdens een toernooi of bingoronde uit zullen gaan! Tijdens deze toernooien wordt het bingo spelen gelijk stukken spannender.

gegarandeerde jackpots

Roomjackpots: Een jackpot kan je winnen als de bingo heel snel valt. Een eis aan het winnen van de jackpot is wel dat je een storting gedaan hebt. Wanneer je dus heel snel je bingokaart vol hebt, maar je hebt nog geen storting bij ShinyBingo verricht, dan maak je geen aanspraak op de prijs. In een normale bingokamer groeit de ‘Roomjackpot’ gestaag. Elke ronde gaat een klein percentage in deze jackpot pot. Zodoende wordt de Jackpot groter en groter, tot deze uiteindelijk zal vallen. Een ‘Roomjackpot’ valt wanneer een speler bingo heeft en er zijn 40 ballen of minder gespeeld.

Bezoek de website

te winnen jackpots
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven