Bingokaarten

welkomstbonus van shiny

De bingokaarten van ShinyBingo, daar is wel het een en andere over te vertellen. Je begint elke ronde met het kopen van bingokaarten, afhankelijk in welke kamer je speelt betaal je hier een vast bedrag per bingokaart voor. We nemen je graag mee en leggen je dan ook alles uit over de bingokaarten van ShinyBingo. Allereerst behandelen we hoe je bingokaarten kunt kopen en ook hoe je de functie voor het automatisch kopen van bingokaarten kan gebruiken. Daarnaast gaan we ook nog in op de bonuskaarten en de bingokaarten zelf.

Ga direct naar ShinyBingo en begin met spelen

Bingokaarten kopen

Je kunt, afhankelijk van de kamer waarin je speelt, tot maximaal 32 bingokaarten kopen. In geval van de 4+1 bonus (wanneer je vier bingokaarten koopt, krijg je 1 kaart bonus) ontvang je nog eens 8 kaarten voor de ronde. Zo speel je dus met maximaal 40 kaarten tegelijkertijd. Je kunt tijdens het spelen gebruik maken van de functie ‘Automatisch kopen’ welke in de volgende alinea beschreven is. Daarnaast leggen we je ook uit hoe de bingokaarten reageren in het verloop van het spel.

Automatisch kopen

automatisch bingokaarten kopenKoop je elke ronde dezelfde hoeveelheid aan kaarten? Dan is het heel erg handig om het gewenste aantal kaarten aan de linkerzijde van je speelscherm in te vullen of te selecteren. Als je jouw gewenste aantal geselecteerd hebt kan je op de knop ‘Koop voor de volgende bingoronde’ klikken. Wanneer je elke komende bingoronde, tot je uit de bingokamer stapt, hetzelfde aantal bingokaarten wilt kopen dan kan je ‘Onthoud’ aanvinken. Dan wordt er automatisch, elke ronde dat je in de bingokamer aanwezig bent en deze functie hebt aangevinkt, met het beginnen van elke bingoronde de door jou gewenste bingokaarten gekocht.

Bij elke 4 gekochte bingokaarten: 1 kaart gratis!
Het is een mooie actie en je krijgt extra winkansen. Je krijgt namelijk bij elke 4 gekochte bingokaarten een vijfde kaart als bonus. Koop je bijvoorbeeld 12 bingokaarten in een ronde dan krijg je er drie extra bij. Zo kan je tijdens deze ronde dus met 15 kaarten meespelen in plaats van de 12 kaarten welke je aan het begin van ronde hebt gekocht.

Speel mee en krijgt elke 5e bingokaart gratis!

Het verloop van het spel

bingokaarten van shinybingoHet leuke aan ShinyBingo is dat je tijdens het spelen door het veranderen van de kleuren automatisch weet welke kaart er bijna in de prijzen valt. Als de bingoronde van start gaat dan zullen je bingokaarten een blauwe rand hebben. Naast blauw zijn er nog 3 kleurcodes m.b.t. de rand om je bingokaart: Groen, Geel, Oranje.

  • Groene rand: Er moeten nog drie nummers van de bingokaart worden afgestreept, dan win je een prijs
  • Gele rand: Nog twee nummers moeten goed vallen en dan val je in de prijzen!
  • Oranje rand: Nog een nummer te gaan, als die valt dan win jij de prijs die op dit moment op het spel staat!

Automatisch afvinken

Om te voorkomen dat je helemaal gek wordt van het online bingo spelen, of dat een bingo ronde een zeer lange tijd in beslag neemt, wordt er voor online bingo de automatische afvink optie gebruikt. Deze optie zorgt ervoor dat je niet zelf de getrokken nummers hoeft aan te klikken op de bingokaarten. En dat is met een maximum van 40 te kopen bingokaarten wel zo handig! Daarnaast heb je nu de tijd om gezellig met andere speler in het bingospel te kletsen. Het wordt er zo alleen nog maar gezellig op!

Bezoek ShinyBingo.com
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven