Gratis bingo

welkomstbonus van shiny

Je kunt op verschillende manieren gratis bingo spelen op het internet. Zo is er de mogelijkheid om te wachten tot je door een bingoaanbieder een gratis bonus wordt aangeboden. Of je kiest ervoor om bij een betere bingo aanbieder te gaan spelen waar je gratis bingokamers hebt waar je echte bingoprijzen kunt winnen.

Aanmelden bij ShinyBingo

De gratis bonus

5 euro gratisDe gratis bonus, welke je bij sommige aanbieders aangeboden krijgt bij je aanmelding als speler, kan verbonden zijn aan voorwaarden. Normaliter moet je een dergelijke bonus een vereist aantal maal ‘rondspelen’ alvorens je het bedrag kan uitbetalen. Met rondspelen wordt bedoeld dat je het geld inzet. Dit in de vorm van het kopen van bingokaarten. Moet je een bonus van 5 euro bijvoorbeeld 10x rondspelen, dan zal je met deze bonus voor een bedrag van 50 euro moeten inzetten. Wanneer je met je bonus een bingoprijs wint dan is dit haalbaar. Overigens, het rondspelen is enkel op het bonusbedrag van toepassing. Het is dus niet zo dat je, nadat je een storting hebt gedaan, dit bedrag ook opeens moet rondspelen m.b.t. eerder verkregen bonussen. Wanneer je dus door de bonus heen bent of je hebt het rondgespeeld, dan wordt deze beperking opgeheven.

Klik hier voor €5 bonus!

De gratis bonus codes
gratis 2 euro bingo tegoedJe ontvangt niet alleen gratis bingo geld wanneer je een account aanmaakt bij ShinyBingo. Ook wanneer je bent aangemeld krijg je nog gratis bonus codes van ShinyBingo De waarde van deze bonus codes verschillen, normaliter zijn deze €2 waard, maar soms krijg je zelf €5 cadeau! Deze bonussen worden naar alle leden van ShinyBingo verstuurd, dus als je nu een account aanmaakt dan ligt er elke week een gratis bonus op je te wachten waarvoor je geen storting hoeft te verrichten!

Meld je aan voor elke week gratis bonussen!

Gratis bingokamers

Er zijn bij diverse websites ook mogelijkheden m.b.t. het gratis deelnemen aan het bingospel. In deze kamers vallen trouwens vaak wel prijzen te winnen. De te winnen prijzen verschillen echter wel per aanbieder. Zo biedt de ene aanbieder de mogelijkheid om ronde na ronde kleine bedragen als prijs beschikbaar te stellen en de andere aanbieder geeft de mogelijkheid om een keer per halfuur aan een bingoronde deel te nemen waar enkele euro’s als prijzen beschikbaar wordt gesteld. Afhankelijk van de aanbieder waar je dus gratis bingokamers betreed verschillen de mogelijkheden en de te winnen bingoprijzen.

Voorwaarden

Lees voor je een bonus accepteert altijd even de voorwaarden. Het zou namelijk zonde zijn dat, als je een leuke bingoprijs wint, niet (direct) krijgt waar je recht op dacht te hebben. Deze voorwaarden zijn normaliter in het onderdeel ‘FAQ’ of ‘Voorwaarden’ te vinden.

Bezoek de website van ShinyBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven