Gratis bingo bonus

welkomstbonus van shiny

Wil jij ook graag gebruik maken van een gratis bingo bonus? Meld je dan nu aan! Want je krijgt bij je aanmelding gelijk al speeltegoed op je account gezet. Hiervoor hoef je geen storting te verrichten, dus gratis betekent ook echt gratis. Je kunt zo gratis het bingospel van ShinyBingo uitproberen. Je kunt op deze manier kijken of het spel bij deze aanbieder jou aanspreekt. Zo niet dan hebben we nog een paar andere aanbieders voor je, waar zeker wel een bingospel tussen zal zitten welke aansluit bij jouw wensen.

ShinyBingo biedt je een bonus aan van 5 euro, klik hier om te accepteren!

De gratis bonus

Je krijgt bij aanmelding een gratis bonus, graag vertellen we je hier iets meer over alvorens je een account aan gaat maken. Allereerst is de bonus volledig gratis. Je hoeft dus enkel een account aan te maken, te activeren en het spelen kan beginnen. Als tweede willen we je mede delen dat er voorwaarden aan de bonus zitten. Hier zal je niet van afschrikken, maar we vermelden het wel even. Je moet namelijk een bonus een minimaal aantal keer rondspelen. Dit is om te voorkomen dat een bonus welke gratis wordt aangeboden gelijk wordt uitbetaald.

Wanneer het saldo op is dan zijn er overigens geen problemen met de uitbetalingen als je later de bingo voor echt geld wil gaan spelen. Want de voorwaarde op het rondspelen voor geld is enkel van toepassing wat je als bonus hebt verkregen.

Hoe kan je jou gratis bonuscode verzilveren?


Wanneer je eenmaal aangemeld bent bij ShinyBingo dan wordt je zo nu en dan een gratis bonus aangeboden waarvoor je geen storting hoeft te doen. Deze bonus wordt je aangeboden in de vorm van een bonuscode, welke je op de website kan verzilveren. Om deze te verzilveren moet je eerst ingelogd zijn. Daarna moet je naar ‘Deposit’ gaan waar je het bovenstaande scherm te zien krijgt. Je ziet hierboven de button ‘Bonus’ opgelicht, hier moet je op klikken. Vervolgens verschijnt er een vak waar je de bonuscode kan invullen, waarna je deze bonus enkel nog maar hoeft te activeren.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven