Gratis bingo spelen voor echt geld

welkomstbonus van shiny

Gratis bingo spelen voor echt geld, iets wat krom klinkt, maar wat wel waarheid kan worden. Er zijn namelijk manieren om gratis speeltegoed te ontvangen. Hieraan zijn echter wel vereisten, maar er bestaat een goede mogelijkheid om het saldo wat je ontvangen hebt te verzilveren in echt speeltegoed. Je moet het geld wat je ontvangen hebt als zijnde bonusgeld minimaal 10x inzetten. Dit betekent bij een bonus van 2 euro dat je voor minimaal 20 euro aan bingokaarten gekocht moet hebben. Hoe je het beste kan proberen het gratis bingo spelen om te zetten naar bingo voor echt geld willen we je graag toelichten.

Klik hier voor 5 euro speeltegoed bij aanmelding

Welke bonussen zijn er?

Wil je gebruik maken van de gratis bonussen terwijl je kans maakt om dit om te zetten naar bingo spelen voor echt geld? Dan zijn er bij de website ShinyBingo twee opties waar je gebruik van kan maken. Je mag maar 1 account aanmaken, dus meerdere accounts aanmaken is geen optie. Je krijgt bij je aanmelding een bonus en soms krijg je via de nieuwsbrief ook een bonus aangeboden van ShinyBingo.

Gratis bonus bij aanmelding
gratis 2 euro bingo tegoedDe gratis bonus die je ontvangt bij je aanmelding bedraagt 5 euro. Je hoeft hier dus geen storting voor te doen. Registreren bij ShinyBingo.com is voldoende. Direct na het aanmaken van je account kan je inloggen, waarna je zult zien dat de bonus automatisch bij het aanmaken van je account reeds als saldo is toegevoegd. Je kunt met deze bonus dus gelijk beginnen met spelen, maar let op, wil jij dit geld zo goed mogelijk besteden? Lees dan eerst even onze tip, onderaan dit artikel!

Gratis periodieke bonussen
gratis 5 euro speeltegoed bij aanmeldingNaast de standaard bonus welke je bij aanmelding krijgt mag je nog meerdere gratis bonussen verwachten. Het is namelijk zo dat er geregeld bonussen aan je worden aangeboden. Deze krijg je via de mail binnen. Wanneer je dus een nieuwsbrief in je inbox ziet dan moet je zeker even kijken. Want met de gratis bonus kan je dus echt geld winnen, dus dan is het zeker de moeite waard!

Bonus code ontvangen, hoe ga ik beginnen?

Wanneer je via de mail een bonus code ontvangen hebt moet je deze verzilveren. Hiervoor moet je eerst inloggen. Dan moet je daar het stortingsgedeelte. Hier zie je de knop BONUS staan. Wanneer je deze aanklikt dan verschijnt een scherm waar je de bonuscode in kan vullen. Zodra de code ingevoerd is kan je dus beginnen met het spelen van gratis bingo voor echt geld! Maar we geven je graag nog een laatste tip mee, om zo zo goed mogelijk met je ontvangen speelgeld om te gaan.

Onze tip: Drukke kamers vermijden, rustige kamer zoeken
Een eerste instantie zul je uit reflex denken dat het goed is om een bingokamer van € 0,05 te betreden. Echter, hier kan je 40 bingokaarten kopen, met de 5 = 4 bonus betaal je voor 32 bingokaarten. Dat betekent dat je per bingoronde € 1,60 kwijt bent, waarbij je slechts een kleine kans hebt om de bingo te winnen.

Daarom raden we je aan om je speeltegoed in te zetten in een kamer waar je € 0,25 per bingokaart betaald. Je kunt dan voor € 2,00 10 bingokaarten kopen, want je krijgt de 5e bingokaart gratis. Maximaal kan je 20 kaarten in deze bingokamer kopen. Je maakt dus een aardige kans om de bingo te winnen. Wel moet je een kamer uitkiezen waar bij voorkeur minder als 10 spelers inzitten. Zodoende heb je een grotere kans om de bingo te winnen. Als je wint moet je zo snel mogelijk het maximale aantal kaarten in een bingoronde kopen, zodat je de kans om de bingo te winnen sterk vergroot.

Kom naar ShinyBingo en probeer onze tactiek ook!

Hoe vaak moet je een bonus rondspelen?

hoe vaak moet je een bonus rondspelen
Hoevaak moet je een bonus rondspelen? Je moet 10 maal de grootte van een gratis bingo bonus van ShinyBingo inzetten, voordat deze verandert in echt bingotegoed. Maar wanneer je eenmaal aan het spelen bent dan kijken wij er niet gek van op dat je niet meer weet hoevaak je de bonus nog moet inzetten alvorens het echt geld wordt. Dit is eenvoudig in te zien. Wanneer je op de website van ShinyBingo bent dan zie je in het linkermenu ‘Bonus Report’. Wanneer je geen storting hebt gedaan dan zul je de bonus terugvinden onder Bonus Type 2. Zoals je in het bovenstaande plaatje kunt zien.
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven