ShinyBingo betrouwbaar?

welkomstbonus van shiny

logo ShinyBingoShinyBingo is een website welke zicht richt op een publiek welke met name geïnteresseerd is in de bingo. Maar naast de bingo kan je hier ook kiezen uit een groot scala aan casino spellen. Sinds November 2013 is deze bingosite online en heeft in de loop der jaren een betrouwbare indruk achtergelaten. Er speelt een leuke groep met bingo spelers en er worden geregeld toernooien georganiseerd waarbij grote hoofdprijzen te winnen waren (de grootste hoofdprijs was een Renault Twingo!).

Bezoek de website

Licentie en financiële aspecten

greentube logoDe website heeft een licentie in Malta en is sinds 2014 in handen van Greentube (onderdeel van NovoMatic). Het bingo spelen is echter even gezellig gebleven en de bingosites zijn er in tussentijd qua populariteit sterk op vooruit gegaan. Je kunt bij ShinyBingo natuurlijk betrouwbaar opwaarderen.

Gratis speelmogelijkheden

5 euro gratisanneer je geen geld aan online bingo wilt uitgeven dan is dat bij ShinyBingo geen probleem. Je kunt namelijk ook gratis meespelen. Zo ontvang je bij aanmelding €5,00 gratis speeltegoed, waarvoor je geen storting hoeft te verrichten. Daarnaast krijg je wekelijks een gratis bonus code van ShinyBingo toegestuurd. Zo ben je niet verplicht een storting te doen en kan je ook meegenieten van deze betrouwbare online bingo.

Meld je hier aan en ontvang €5,00 gratis speeltegoed!

Persoonlijke gegevens

ShinyBingo opereert met een LGA licentie, dit betekent dat de vereisten m.b.t. privacy en dus ook jouw persoonlijke gegevens veilig zijn. Het is namelijk vereist dat je gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server en dat deze gegevens versleuteld worden. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat jouw gegevens bij derden bekent wordt. Daarnaast raden wij aan om persoonlijke gegevens ook niet te noemen wanneer je in het bingospel aanwezig bent, niet via de kamerchat en ook niet via de privéchat.

Correcte persoonsgegevens
Het is van belang dat je correcte persoonsgegevens invult tijdens de registratie. Wanneer je een fictieve naam opgeeft kan er bijvoorbeeld een probleem ontstaan tijdens het uitbetalen. Daarnaast raden wij af om meerdere accounts aan te maken, dit is tegen de regels kan eenvoudig geconstateerd. Hiervoor hoeft men namelijk alleen maar je IP adres te controleren. Niet doen dus!

Bezoek ShinyBingo

Indruk en conclusie

Wij hebben een goede indruk gekregen van ShinyBingo. We kennen deze website sinds het moment dat ze live zijn gegaan en zien de ontwikkeling van deze website positief in. Qua veiligheid hebben wij nog geen klachten vernomen en we zien het aantal actieve spelers op deze website nog steeds groeien. Daarnaast worden er steeds grotere toernooien georganiseerd en zijn er geregeld grote prijzen te winnen. Al met al een mooie bingosite welke wij je van harte aanbevelen, ook als je ervoor kiest om geen bingo voor geld te spelen is deze website zeker een aanrader.

Beginnen bij ShinyBingo

Wil jij graag meer weten over ShinyBingo? Dan hebben wij diverse artikelen geschreven voor nieuwe bingo spelers, zodat ook jij je weg makkelijk weet te vinden.

Meld je aan bij ShinyBingo.com
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven