ShinyBingo ervaring

welkomstbonus van shiny

Ik heb me aangemeld bij ShinyBingo nadat ik er een paar keer over gelezen had. Het aanmelden ging heel gemakkelijk en ik liep nergens op vast. Na aanmelden moet je even je e-mailadres activeren en daarna kun je meteen aan beginnen. Ik had al meteen een leuke bonus aan speelgeld dat ik kon gebruiken en om te kijken of ik ShinyBingo wel echt met plezier speel.

Nou, ik speel het zeker met plezier! Het is lekker spannend om in de kamers mee te doen. Vooral als het erg druk is. De kans dat je wint is dan wel kleiner, maar de bedragen die je kunt winnen zijn hoger. Ik heb al snel een storting gedaan om ook voor echt geld te spelen. Want met alleen speelgeld spelen betekent dat je vaak niet mee kan doen aan de bonusgames en dat je ook geen jackpot kunt winnen. Juist die extra’s maken ShinyBingo zo ontzettend leuk. Ik vind ook de speciale bingorondes geweldig. Er zijn dan meerdere jackpots te winnen en er spelen dan soms meer dan honderd mensen mee.

Behalve bingo zijn er ook nog allerlei andere casinogames. Hier heb ik er ook nog een paar van gespeeld, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de bingospelletjes net wat leuker vind om te doen. Maar het is wel fijn dat er zo veel afwisseling mogelijk is en dat je allerlei soorten spelletjes kunt doen.

Ja, ik ben fan van ShinyBingo. Het spannend en tegelijkertijd ook een leuke vorm van ontspanning.

Meld je nu aan bij ShinyBingo!
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven