ShinyBingo Jackpots

welkomstbonus van shiny

Wanneer je bij ShinyBingo gaat spelen dan kan je in de bingo spellen kans maken om een jackpot te winnen. Er zijn bij ShinyBingo verschillende jackpots te winnen; De hoofdjackpot, een kamerjackpot of een gegarandeerde jackpot. Rechts van deze tekst zie je de huidige stand van de hoofdjackpot van ShinyBingo.
Hoofdjackpot:

Meld je aan bij ShinyBingo.com

Actuele jackpotstanden ShinyBingo

BingositeJackpotIn het spelAanmeldenType Jackpot

Speel mee voor de jackpots, meld je hier aan!

De hoofdjackpot winnen

hoofdjackpot van ShinyBingoDe hoofdjackpot, ook wel de Progressieve Jackpot genoemd, is de moeilijkste jackpot om te winnen. Door de moeilijkheid van winnen groeit deze jackpot vaak tot grote hoogte. Wanneer deze dus valt dan zal de winnaar al snel vele duizenden of tienduizenden euro’s winnen! De jackpot kent momenteel al een hoogte van .

Zo kan je de hoofdjackpot winnen:

 • 75 ballen bingokamers: Binnen 42 ballen of minder een volle kaart
 • 90 ballen bingokamers: Binnen 32 ballen of minder een volle kaart
 • Stortingsvereiste: Je moet in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 storting hebben gedaan

Kamerjackpot winnen

kamerjackpots van ShinyBingoWanneer je in de bingolobby van ShinyBingo kijkt dan zie je achter elke reguliere bingokamer een kamerjackpot staan. Elke ronde gaat een klein bedrag van alle verkochte bingokaarten naar deze jackpot. Zo groeit de jackpot tot een steeds grotere hoogte. Wanneer de jackpot valt dan wordt de jackpotstand teruggezet op de beginwaarde van de jackpot. Deze waarde kan per bingokamer verschillen.

  Zo kan je de kamerjackpot winnen:

 • 75 ballen bingokamers: Binnen 48 ballen of minder een volle kaart
 • 90 ballen bingokamers: Binnen 40 ballen of minder een volle kaart
 • Stortingsvereiste: Je moet in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 storting hebben gedaan

Notitie: Wanneer je met dezelfde bingokaart in aanmerking komt voor de Hoofdjackpot, dan win je deze en vervalt de kamerjackpot als prijs.

Een Gegarandeerde Jackpot winnen

events van shinybingoEen Gegarandeerde Jackpot is een jackpot welke tijdens een aantal bingoronden of tijdens een event zal vallen. Deze jackpottype komen bijvoorbeeld voor in de finale’s van grote bingo evenementen waarbij duizenden euro’s gewonnen kunnen worden. Maar ook op dagelijkse basis worden er kamers geopend waar je Gegarandeerde Jackpots kunt winnen. De jackpotvereiste wordt tijdens deze ronden namelijk elke ronde met 1 bal versoepelt. Voorbeeld, ronde 1 moet je een volle kaart hebben alvorens er 50 ballen zijn getrokken, de tweede ronde moet je een volle kaart alvorens er 51 ballen zijn getrokken.

  Zo kan je de gegarandeerde jackpot winnen:

 • Neem deel aan een gegarandeerde jackpot event of kamer

Meld je aan en speel mee voor de jackpots
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven