ShinyBingo kamer jackpot

welkomstbonus van shiny

ShinyBingo is een van de populairdere bingosites waar je bingo voor geld kunt spelen. Je kunt hier niet alleen normale bingoprijzen winnen, welke elke ronde eruit zullen gaan, maar ook jackpots. Waar we in dit artikel op in gaan dat zijn de kamer jackpots van ShinyBingo.

Meld je aan bij ShinyBingo.com

Actuele standen van de kamer jackpots bij ShinyBingo

BingositeJackpotIn het spelAanmeldenType Jackpot

Hoe werkt een kamer jackpot?

Een kamer jackpot is gebonden aan een reguliere bingokamer. Dit betekent dat kamers met gegarandeerde jackpot, kamer voor toernooien en gratis bingokamer niet voorzien zijn van een kamer jackpot. Voor elke bingokaart die verkocht wordt gaat een (zeer) klein percentage naar deze jackpot. Elke ronde dat er spelers bingokaarten kopen gaat deze jackpot dus omhoog.

Hoe kan je een kamer jackpot bij ShinyBingo winnen?

Zoals gezegd kan je de kamer jackpot alleen in de reguliere bingokamers winnen. Hierbij valt nog onderscheid te maken tussen de bingovarianten 75 ballen bingo en de 90 ballen bingo. Dit heeft te maken met het aantal cijfers op de bingokaarten, want je moet bij de 75 ballen bingo met 48 of minder getrokken bingoballen een volle bingokaart krijgen om de kamer jackpot te winnen. Bij de 90 ballen bingo is deze grens 40 ballen of minder om de jackpot te winnen.

Wat moet je minimaal doen om een jackpot te kunnen winnen?

Allereerst moet je natuurlijk een account aanmaken bij ShinyBingo om mee te kunnen spelen. Hierbij krijg je overigens gelijk een gratis bingo bonus van €5 om het bingospel te kunnen uitproberen.

Om in aanmerking te komen voor het winnen van een kamer jackpot moet je in de afgelopen 3 maanden minimaal 1 keer een storting hebben gedaan. Wanneer je voor het eerst een storting doet krijg je naast je gestorte bingotegoed ook nog eens een bonus welke een omvang kent van 300% van het door jouw gestorte bedrag tot een maximale hoogte van €150 aan bonustegoed.

Bezoek de website van ShinyBingo
    Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

    online bingo voor bedrijven