ShinyBingo mobiel spelen

welkomstbonus van shiny

De populaire bingosite ShinyBingo ondersteund nu ook de mogelijkheid om mobiel bingo te spelen. Wanneer je via je mobiel naar de website gaat dan wordt je doorverwezen naar het mobiele platform. Je kunt hier met je bestaande account inloggen, of als je nog geen account hebt er één aanmaken (je krijgt dan ook nog €5,00 gratis bingotegoed bij registratie!).

Meld je nu aan bij ShinyBingo!

Navigeren op de website

menu icoon van de websiteAan de rechterzijde van deze alinea zie je het menu icoon van de mobiele website van ShinyBingo. Wanneer je ingelogd bent en ergens naar toe wilt gaan dan moet je hier op klikken. Daarna zal het menu tevoorschijn komen.

Instellingen voor jouw mobiele bingospel

wijzigen van instellingen op de mobiele applicatie van ShinyBingoHoe wil jij graag bingo spelen? Wil je het geluid aan hebben staan of juist niet? Wil je automatisch de beste kaarten (waar je bijna een bingoprijs mee kan winnen) bovenaan hebben staan?

Deze instellingen zijn, zoals je rechts van deze alinea kunt zien, allemaal in te regelen. Zo kan je het mobiele bingospel van ShinyBingo naar jouw wensen spelen. Om deze instellingen te wijzigen moet je het menu openen (zie de alinea ‘Navigeren op de website’) en op het menuitem ‘Bingo Settings’ klikken.

Mobiel bingotegoed storten

Wanneer je via de app van ShinyBingo bingotegoed wilt storten dan moet je eerst het menu aanklikken. Het eerste item in de categorie Account is ‘Deposit’, hier kan je tegoeden storten, maar ook je gratis bonus codes van ShinyBingo verzilveren voor bonustegoeden. Het tweede item is ‘Withdraw’, hier kan je tegoeden van je saldometer uit laten betalen.

Ondersteunde stortingsmogelijkheden bij ShinyBingo mobiel:

 • Creditcard
 • Neteller
 • Paysafecard

 • Gratis bonus code verzilveren voor bonustegoed

Stortings- en gratis bonuscodes via je mobiel

stortings en gratis bonus codes in de mobiele versie van ShinyBingoWanneer je via je mobiel een storting uitvoert dan kan je gebruik maken van je persoonlijke bonuscodes. De beschikbare codes zijn onder de beschikbare stortingsmogelijkheden te vinden. Je kunt deze kopiëren in het hiervoor bestemde vak welke verschijnt wanneer je een stortingsmogelijkheid hebt geselecteerd.

Deze stortingsbonuscodes zijn normaliter geldig met een storting vanaf €10 of €25.

Gratis bonuscodes
Je kunt ook je gratis bonuscodes verzilveren voor bonustegoeden. Deze vind je als laatste op deze pagina. Elke week krijg je een gratis bonuscode toegestuurd welke accountgebonden is.

Bonustegoeden laten uitbetalen
Bonustegoeden kunnen niet worden uitbetaald. Wel kan je bonustegoed vrijspelen, waarna het tegoed automatisch naar de saldometer wordt verschoven. Tegoeden op je saldometer kan je vanaf €25 laten uitbetalen. In de onderstaande lijst zie je de inzet criteria voor het omzetten van bonustegoeden naar je saldometer.

 • Stortingsbonuscode: 6x de waarde inzetten
 • gratis bonuscode: 10x de waarde inzetten

Meld je aan en krijg elke week nieuwe bonuscodes!

Het mobiele bingospel spelen

om ShinyBingo mobiel te spelen moet je je mobiel draaienWanneer je het mobiele bingospel van ShinyBingo wilt spelen dan moet je je beeldscherm kantelen. Dit heeft te maken met de functionaliteit en vormgeving van het mobiele bingospel.

Wanneer dit niet automatisch gebeurt als je je mobiel kantelt dan kan het zijn dat de schermrotatie van je mobiel uitstaat. Dit kan je in de instellingen van je mobiel regelen. Als je de schermrotatie aanzet, je mobiel kantelt en het bingospel start dan zal je de bingolobby te zien krijgen om vervolgens een bingokamer te kiezen waar je bingo wilt spelen.

 • iPhone: Hier wordt deze functie ook wel schermrotatieslot genoemd. Dit icoon is vormgegeven als slot je een rechtsom draaiende pijl.
 • Samsung: Bij Samsung wordt deze functie schermrotatie genoemd. Je kunt deze in het instellingen menu herkennen aan de icoon welke linksom draait.

Bezoek ShinyBingo.com
  Met je bedrijf gezellig online bingo spelen?

  online bingo voor bedrijven